Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Wisby Visby ,  Ruotsi

Clarion Hotel® Wisby

Visby,  Ruotsi

Clarion Hotel Wisby on persoonallinen täyden palvelun hotelli, jossa yhdistyvät uniikki historia, upea design ja monipuoliset palvelut. Hotellimme sijaitsee paikalla Visbyn muurien sisäpuolella upeassa saaristomaisemassa. Me olemme käteisetön hotelli.

Clarion Hotel® Wisby 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Clarion Hotel Wisby hotellissa voit nauttia monista erilaisista makuelämyksistä ja hyvistä juomista. Meillä nautit runsaan ja maittavan aamiaisen, erinomaisen liikelounaan, tyylikkään à la carte-illallisen, elegantin juhlabuffèn ja rennon baarimenun.

Ravintola Kitchen & Table

Toivotamme teidät tervetulleiksi uuteen ravintolaamme Kitchen & Table Visbyhyn. Ravintoloitsija Marcus Samuelssonin signeeraama ravintola on hurmaava sekoitus Manhattanin glamouria ja aitoa gotlantilaista tunnelmaa. Uniikissa tilassa on toiminut ravintola ja baari jo 1600-luvulta lähtien ja perinne näkyy hyvin yksityiskohdissa ja erityisessä ilmapiirissä. Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi viettämään Fun Dining-iltaa menun kera, joka tarjoaa jännittäviä makuelämyksiä ihanan rennossa ympäristössä.

Ravintola Kaptenshuset

Kaptenshuset on ravintolamme, jossa tarjoillaan aamiainen ja brunssi, sekä ennakkovarauksella ryhmille myös lounas ja päivällinen/illallinen. Viihtyisä ravintolamme koostuu useista huoneista, joiden sisustus ja värit ovat saaneet inspiraationsa aidosta vuosisadanvaihteen tunnelmasta – aivan kuten kapteenintalo yli sata vuotta sitten. Kaptenshuset-ravintolassamme voit nauttia maukkaista ruuista ja hyvistä juomista kauniissa ja stimuloivassa ympäristössä, jossa kokkimme loihtivat vieraillemme fantastisia makuelämyksiä parhaista raaka-aineista, joista suuri osa on myös ekologisesti tuotettuja.

Aamiainen

Runsas, maukas ja todella suosittu aamiasbuffémme kuuluu aina huonehintaan. Me osaltamme haluamme pitää huolta terveydestäsi vierailusi aikana hotellissamme. Aamiaisemme koostuu aina parhaista, terveellisistä raaka-aineista, lisäksi useat aamiaistuotteet ovat ekologisesti tuotettuja.

Herkulliset liikelounaamme tarjoillaan rauhallisessa ympäristössä ja liikelounaaseen kuuluu alkuruoka, pääruoka ja jälkiruoka. Liikelounaamme sopii täydellisesti yritystapaamisiin tai erityisiin tilaisuuksiin ja voidaan toiveiden mukaan järjestää tilassa ilman häiriötekijöitä. Liikelounaan ennakkovaraukset numerosta +46498-25 75 63.

Talvipuutarha

Ainutlaatuisen kaunis Talvipuutarha on hotellimme sydän. Talvipuutarhaa koristavat muun muassa moderni lasikatto, sekä keskiaikaiset muurit - täällä vanha ja uusi sulautuva upeaksi kokonaisuudeksi. Rentoudu takan ääressä hyvän juoman kera, nauti kupponen höyryävää kahvia tai maukas ruoka-annos baarimenusta.

Räätälöidyt menut ja buffè

Kaptenshuset ravintolamme tarjoaa kattavan menuvalikoiman ja hyviä ehdotuksia buffèpöytään, mutta luonnollisesti räätälöimme menun myös sinun toiveidesi mukaan.

Varaa pöytä

Lämpimästi tervetuloa asiakaspalveluumme! Varaukset ja lisätiedot saat numerosta +46 498 25 75 63 tai sähköpostitse restaurang.wisby@choice.se.
Ravintola Kitchen & Table: +46 498 25 75 99 tai visby@kitchenandtable.se.

Aamiainen

Maanantai: 06.30 - 09.30
Tiistai: 06.30 - 09.30
Keskiviikko: 06.30 - 09.30
Torstai: 06.30 - 09.30
Perjantai: 06.30 - 09.30
Lauantai: 07.30 - 10.30
Sunnuntai: 07.30 - 10.30

Liikelounas

Maanantai: Etukäteen varatut
Tiistai: Etukäteen varatut
Keskiviikko: Etukäteen varatut
Torstai: Etukäteen varatut
Perjantai: Etukäteen varatut 
Lauantai: -
Sunnuntai: - 

Ainoastaan yli kahdeksan hengen ryhmille ennakkoon tilattuna.

Kitchen & Table

Aukioloajat:

Maanantaista lauantaihin alkaen 17.00

Vinterträdgården

Maanantai: 15.00 - myöhään
Tiistai: 15.00 - myöhään
Keskiviikko: 15.00 - myöhään
Torstai: 15.00 - myöhään
Perjantai: 15.00 - myöhään
Lauantai: 12.00 - myöhään
Sunnuntai: 15.00 - myöhään

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.410.002 23
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.