Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Wisby Visby ,  Ruotsi

Clarion Hotel® Wisby

Visby,  Ruotsi

Clarion Hotel Wisby on persoonallinen täyden palvelun hotelli, jossa yhdistyvät uniikki historia, upea design ja monipuoliset palvelut. Hotellimme sijaitsee paikalla Visbyn muurien sisäpuolella upeassa saaristomaisemassa. Me olemme käteisetön hotelli.

Clarion Hotel® Wisby 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
  • Tilat
  • Restaurant Kitchen & Table Visby

Tervetuloa Kitchen & Table Visbyhyn, huippukokki ja ravintoloitsija Marcus Samuelssonin luomaan ravintolaan. Tule nauttimaan ihanan vihreästä ja ilmastoystävällisestä menustamme!

Toivotamme teidät tervetulleiksi uuteen ravintolaamme Kitchen & Table Visbyhyn. Ravintoloitsija Marcus Samuelssonin signeeraama ravintola on hurmaava sekoitus Manhattanin glamouria ja aitoa gotlantilaista tunnelmaa. Uniikissa tilassa on toiminut ravintola ja baari jo 1600-luvulta lähtien ja perinne näkyy hyvin yksityiskohdissa ja erityisessä ilmapiirissä. Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi viettämään Fun Dining -iltaa menun kera, joka tarjoaa jännittäviä makuelämyksiä ihanan rennossa ympäristössä.

Kitchen & Table Visby kuljettaa vieraat kulttuuriselle ja kulinaristiselle seikkailulle makuineen, jotka ovat saaneet inspiraationsa Manhattanilta, tyypillisiin pohjoismaisiin ruoanlaittoperinteisiin yhdistettynä. Menu sisältää moderneja tulkintoja aidoista klassikoista, ja kokkimme ovat ylpeitä voidessaan käsitellä raaka-aineita mitä suurimmalla kunnioituksella. Suurin osa Urban Garden -menusta perustuu kasvikunnan tuotteisiin, ja eläinperäistä proteiinia voidaan lisätä toivomusten mukaan täydentäväksi lisukkeeksi.

Varaa pöytä täältä >>

Varaa pöytä

Lämpimästi tervetuloa asiakaspalveluumme! Varaukset ja lisätiedot saat numerosta +46 498 25 75 63 tai sähköpostitse restaurang.wisby@choice.se.
Ravintola Kitchen & Table: +46 498 25 75 99 tai visby@kitchenandtable.se.

Kitchen & Table

Aukioloajat

Maanantai - torstai klo 17.00 - 21.00
perjantai - lauantai klo 17.00 - 22.00
Sunnuntai SULJETTU

Pöytävaraukset, menut ja lisätiedot löydät täältä.

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.413.004 27
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.