Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Wisby Visby ,  Ruotsi

Näytä kaikki hotellit kohteessa Visby, Ruotsi

Clarion Hotel® Wisby

Visby,  Ruotsi

Clarion Hotel Wisby on persoonallinen täyden palvelun hotelli, jossa yhdistyvät uniikki historia, upea design ja monipuoliset palvelut. Hotellimme sijaitsee paikalla Visbyn muurien sisäpuolella upeassa saaristomaisemassa. Me olemme käteisetön hotelli.

Clarion Hotel® Wisby 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Clarion Hotel Wisbyn elegantit sviitit. Ota meihin yhteyttä varataksesi yhden näistä upeista huoneista!

Berghska rummet-huone

Ylellinen sviittimme numero 428, jota kutsutaan myös nimellä Berghska huoneeksi, on kalustettu Empire-tyyliin. Näyttävyyttä huoneeseen tuovat Trompe lóeil-maalaukset. Sviitistä on näkymä taivaalle, merelle ja Visbyn keskiaikaiseen kaupunkiin. Kaksikerroksisen sviitin ensimmäisessä kerroksessa on makuuhuone, eteinen, sekä olohuone, ja päämakuuhuone puolestaan sijaitsee toisessa kerroksessa. Sviitti on kooltaan 89 m² ja varustettu parivuoteella. Lisäviihtyisyyttä sviittiin tuovat kirjoituspöytä, ruokasalin kalusteet, sekä Nespresso-kahvikone. Kylpyhuoneessa on suurempi kylpyamme sekä kaksi käsienpesuallasta. Kierreportaat toiseen kerrokseen.

Huone 565

Huone 565 sijaitsee hotellin uudessa osassa ja on upea 40 m² sviitti, joka koostuu yhdestä tilavasta makuuhuoneesta, sekä olohuoneesta, johon viihtyisyyttä tuovat kaksi sohvaa (vierassänkyä), sohvapöytä, vaatekaappi ja kirjoituspöytä. Sviitistä on ainutlaatuinen merinäköala. Kylpyhuoneessa on tilava suihku ja käsienpesuallas.

Huone 567

Huone 567 sijaitsee uudessa osassa hotellia ja on kooltaan 35 m² sviitti, jossa on hyvin suunniteltu pienempi makuuhuone. Olohuoneessa on kaksi mukavaa sohvaa (vierassänkyä), sekä kirjoituspöytä ja vaatekaappi. Sviitistä on ainutlaatuinen merinäköala. Kylpyhuoneessa on tilava suihku ja käsienpesuallas.

Muistathan ilmoittaa varauksen yhteydessä minkä sviiteistä haluat varata. Huomioimme luonnollisesti toiveesi saatavuuden mukaan.

Saat jopa 25% alennusta!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.411.001 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.