Information about COVID-19

Read about how we, as a hotel chain, act in connection to the coronavirus, and what applies for changes and cancellations here

 
Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Wisby Visby ,  Ruotsi

Clarion Hotel® Wisby

Visby,  Ruotsi

Clarion Hotel Wisby on persoonallinen täyden palvelun hotelli, jossa yhdistyvät uniikki historia, upea design ja monipuoliset palvelut. Hotellimme sijaitsee paikalla Visbyn muurien sisäpuolella upeassa saaristomaisemassa. Me olemme käteisetön hotelli.

Clarion Hotel® Wisby 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Clarion Hotel Wisby on persoonallinen täyden palvelun hotelli. Hotellissamme on 212 hotellihuonetta ja se sijaitsee täydellisellä paikalla Visbyn muurien sisäpuolella. Meiltä löydät kattavat palvelut saman katon alta: kokoushuoneet, juhlakerroksen, kylpyläpalvelut ja suositun ravintolamme Kitchen & Tablen. Kaikki tämä yhdistettynä fantastiseen ilmapiiriin ja uniikkiin designiin, jossa vanha ja uusi kulkevat sopuisasti käsi kädessä.

Visbyssä kaikki on lähellä

Clarion Hotel Wisby sijaitsee täydellisellä paikalla keskellä Visbyn vanhinta osaa, vain kivenheiton päässä pienvenesatamasta. Visbyn kaupunki on yksi Unescon maailmanperintökohteista ja nimetty yhdeksi parhaiten säilyneistä keskiaikaisista Hansakaupungeista. Visbyssä kaikki on lähellä. Visbyn lentokenttä, Satamaterminaali ja Wisby Strand, joka on Gotlannin tunnettu tapahtumapaikka ja kongressihalli.

Hotelli

Clarion Hotel Wisbyn ilmapiiri on hyvin erityinen. Löydät hotellistamme muun muassa keskiaikaisen kujan ja pylväitä 1200-luvulta – hyvin säilyneitä ja restauroituja. Tarkoituksemme ei kuitenkaan ole ollut luoda museota, vaan moderni hotelli, jossa vanha ja uusi kulkevat käsi kädessä. Clarion Hotel Wisby avasi ovensa 1. toukokuuta 1991, mutta rakennuksessa on toiminut hotelli jo 1800-luvun puolesta välistä lähtien. Lue lisää hotellin historiasta tästä.

Ravintolat

Uusi Kitchen & Table ravintola ja baari tarjoavat jännittäviä makuelämyksiä ja ihanan, rennon tunnelman. Aamiais- ja lounasravintolamme ja juhlakerroksemme Kaptenshuset ravintolassa voit nauttia hyvästä ruuasta ja juomasta kauniissa ja stimuloivassa ympäristössä, upeassa vuosisadanvaihteen tunnelmassa.

Asu ylellisesti hotellimme sviitissä

Clarion Hotel Wisbyssä on useita fantastisia sviittejä sinulle, joka kaipaat vierailulta hieman tavallista parempaa.

Talvipuutarha/ Living Room

Talvipuutarhan ilmapiiri on rento, elävä ja inspiroiva. Tänne poikkeavat usein niin hotellivieraat kuin paikalliset nauttimaan hyvästä ruuasta, juomasta tai osallistuvat johonkin useista erityisistä järjestämistämme tapahtumista.

Selma City Spa Wisby

Clarion Hotel Wisbyn alakerrassa sijaitsee Selma City Spa Wisby -kylpyläosasto, jossa voit rentoutua saunan lämmössä, uida altaassa, sekä nauttia monista laadukkaista kauneudenhoitopalveluista.

Esteettömät huoneet

Hotellissamme on muutamia esteettömiä huoneita liikuntarajoitteisille ja pyörätuolilla liikkuville vieraillemme. Lisätietoa esteettömistä huoneista ja tiloista, ystävällisesti ota yhteyttä hotellimme asiakaspalveluun.

Cash free

Clarion Hotel Wisby on käteisetön hotelli. Tämä tarkoittaa yksinkertaisempaa ja turvallisempaa vierailua kaikille vieraillemme. Voit lukea lisää tästä usein kysyttyjen kysymysten osiostamme.

Tervetuloa Clarion Hotel Wisbyyn – paljon enemmän kuin pelkkä hotelliyöpyminen.

Yhteystiedot

  • Strandgatan 6 62157 Visby , Ruotsi
Google Mapsin kautta

Löydä hotellille

Visbyn lentokentältä

Yhdysbussi Visby Hamnplan.

Taksi

Suosittelemme Taxi Gotland, puhelin +46 498 200 200.

Tietoja hotellista Clarion Hotel Wisby

Hotellihuoneiden määrä

212 kpl – 398 vuodetta

Kokoustilojen määrä

8 kpl – tilaa maksimissaan 300 osallistujalle
Kesäaikaan käytössä myös Paviljongen,
jossa on tilaa jopa 400 henkilölle.

Etäisyys lentokentältä

Visbyn lentokenttä: 3,5 km, noin 10-15 minuuttia autolla/bussilla.

Etäisyys satamasta

Visbyn laivasatama: 1 km

Tietoja hotelliketjusta Clarion Hotel®

Saat jopa 25% alennusta!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.392.009 26
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.