Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Royal Corner Växjö ,  Ruotsi

Quality Hotel™ Royal Corner

Växjö,  Ruotsi

Quality Hotel Royal Cornerissa asut keskeisellä paikalla Växjössä. Hotelli tarjoaa ilmaisen pysäköinnin, uima-altaan sekä valoisat kokoustilat. Erinomainen valinta kokoukseen tai viikonloppumatkalle!

Quality Hotel™ Royal Corner 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Tervetuloa ravintola La Castellinaan, hotellin pohjakerrokseen. Ravintolan tunnusmerkkejä ovat mukava, rento tunnelma sekä ennen kaikkea maukas ruoka – niin aamiaisella, lounaalla kuin illallisellakin. Maukkaan illallisen jälkeen onkin mukavaa tutustua rentoutumisosastoome, josta löytyy uima-allas, poreallas sekä sauna!

Päivän tärkein ateria

Sanotaan, että aamiainen on päivän tärkein ateria. Quality Hotel Royal Cornerissa kunnon aamiainen sisältyy aina huonehintaan. Me olemme ylpeitä aamiaisbuffetistamme, joka on maukas, runsas ja terveellinen sekä täynnä erilaisia ekologisia vaihtoehtoja.

Lounas, yksinkertaisemmat annokset sekä à la carte

Tervetuloa viihtyisään ravintolaamme, jossa on rento  ilmapiiri ja ennen kaikkea hyvää, huolella valmistettua ruokaa! Menulta löytyy monipuolisesti vaihtoehtoja aina yksinkertaisista annoksista omaan á la carte -menuun, jonka painopiste on grillatuissa ruokalajeissa.

Varaa pöytä

Olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä, jos haluat saada lisätietoja tai tehdä varauksen. Tämän voit tehdä joko puhelimitse numerossa +46 470 70 10 03 tai sähköpostitse osoitteessa lacastellina@choice.se.

Aamiainen

Maanantai - perjantai: 06.00 - 09.30
Lauantai - sunnuntai: 07.00 - 10.00

Restaurant La Castellia

Maanantai-torstai 17.00 - 21.00 (keittiö sulkeutuu 20:30)Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.413.004 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.