Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Comfort Hotel® Västerås Västerås ,  Ruotsi

Comfort Hotel® Västerås

Västerås,  Ruotsi

Uusi Comfort Hotel Västerås on nyt valmis ottamaan sinut vastaan. Kuusi kerrosta, 149 hotellihuonetta, suuri aula barceptionin kera ja kuntosali. Täällä asut fiksusti ja hyvään hintaan Västeråsin keskustassa. Nähdään Comfort Hotel Västeråsissa!

Comfort Hotel® Västerås 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Aamiainen

Me Comfort Hotel Västeråsissa haluamme antaa sinulle hyvän startin päivään. Tulemme tarjoilemaan aamiaisbuffetin, joka sisältää sekä ekologisia että terveellisiä vaihtoehtoja – tarjolla on siis kunnon hotelliaamiainen. Aamiainen tullaan tarjoilemaan hotellin aulassa ja se sisältyy aina huonehintaan.

Aukioloajat

Maanantai - perjantai: 06.30 - 09.30
Lauantai: 07.00 - 11.00
Sunnuntai: 07.30 - 11.00

Aamiaistarjoilumme aukioloajat voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Pysäköinti

Hotellin ulkopuolelta löytyy maksullisia pysäköintipaikkoja.

Kuntosali

Täällä Comfort Hotel Västeråsissa pystyt treenaamaan silloin kuin itse haluat. Me tarjoamme modernin, crossfit-varustellun kuntosalin. Pakkaa siis treenivaatteet mukaasi ja anna palaa! Jos haluat mieluummin treenata ulkosalla, voit esimerkiksi tutustua hotellin lähistöllä sijaitseviin hyviin juoksureitteihin.

Aukioloajat

Kuntosali on auki ympäri vuorokauden

Barception

Pohjakerroksen Barception tulee tarjoilemaan kahvia, virvoitusjuomia, olutta, viiniä, snackseja sekä yksinkertaisempia ruoka-annoksia, joiden fokus on ekologisissa ja terveellisissä raaka-aineissa. Täällä voit rentoutua mukavassa tunnelmassa ja ladata akkuja tai vaikkapa chillata ystävien ja oluen kera loungessamme.

Self service station

Voit kirjautua sisään hotelliin käyttämällä fiksuja check-in-automaattejamme ja näin välttää vastaanoton mahdollisen jonon.

Laundrette (pesula)

Matkustatko kevyesti tai tarvitseeko sinun pestä muutamia vaatteitasi? Ei hätää! Tulet löytämään sekä pesutuvan että silityshuoneen hotellimme aulasta.

Lemmikkiystävällinen hotelli

Comfort Hotel Västerås toivottaa myös lemmikkisi tervetulleeksi. Muistathan mainita huonevarauksen yhteydessä lemmikkieläimestäsi, jotta voimme varata teille sopivan huoneen. Lemmikkieläimen majoituksesta veloitamme huonehinnan lisäksi 250 SEK/vierailu. Opaskoirat majoittuvat ilmaiseksi asianmukaista todistusta/dokumenttia vastaan.

 

Lazy Sunday

Me pidämme laiskoista sunnuntaiaamuista! Siksi saat pitää huoneesi sunnuntaisin klo 18.00 asti, ilman lisämaksua. Muista mainita vastaanottohenkilökunnalle asiasta. Ja tiesithän, että muinakin viikonpäivinä on usein mahdollista kirjautua sisään hiukan aikaisemmin tai kirjautua ulos hieman myöhemmin, lisämaksua vastaan, mikäli hotellissa on tilaa.

 

Wi-Fi

Me Comfort Hotel Västeråsissa pidämme hyvää internet-yhteyttä itsestäänselvyytenä ja tästä syystä jokaisessa hotellihuoneessa ja yhteisissä tiloissamme on maksuton, langaton Wi-Fi. Ei muuta kun surffailemaan!

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.413.004 22
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.