Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Comfort Hotel® Winn Uumaja ,  Ruotsi

Comfort Hotel® Winn

Uumaja,  Ruotsi

Tervetuloa Comfort Hotel Winn – moderniin hotelliin Uumajan keskustassa. Tyylikäs design, maksuton langaton internet, sekä sijainti parhaalla paikalla lähellä palveluja tekevät vierailustasi Uumajassa mielekkään. Me olemme käteisetön hotelli.

Comfort Hotel® Winn 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Aamiainen

Tarjoamme herkullisen aamiaisbuffetin, johon sisältyy lukuisia ekologisia ja terveellisiä vaihtoehtoja. Nauti kunnon hotelliaamiaisesta.

Aamiainen tarjoillaan:

Maanantai - perjantai: 06.30 - 09.30
Lauantai - sunnuntai: 07.30 - 11.00
Early Bird (yksinkertaisempi aamiainen) on saatavilla. Ota yhteyttä vastaanottoon saadaksesi lisätietoja mm. tarjoiluajoista.

Aamiaistarjoilumme aukioloajat voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Pysäköinti

Suosittelemme auton pysäköimistä lähellä sijaitsevaan Nanna eller Navet -pysäköintihalliin.

Pysäköintimaksu:

90 SEK/vuorokausi.

Kuntoilu

Comfort Hotel Winn -hotelli tekee yhteistyötä USM:n kanssa, joka on uusi ja moderni kuntosali samassa rakennuksessa. Hotellimme vieraana treenaat USM-kuntosalilla alennettuun hintaan. Ota yhteyttä vastaanottoon saadaksesi lisätietoja ja noutaaksesi lipun kuntosalille.

Self service station

Jos suosit laitteita ihmisten sijaan tai et vain ehdi jonottaa, voit kirjautua sisään fiksuilla itsepalvelu-check-in-laitteillamme tai puhelimellasi!

Wi-Fi

Meillä surffaat aina maksutta kaikissa hotellihuoneissa ja yhteisissä tiloissamme. Verkon nimi on choiceguest.

Myöhäinen check-out sunnuntaisin

Me rakastamme rentoja sunnuntaiaamuja! Meillä voit nukkua sunnuntaisin pitkään ja luovuttaa huoneesi vasta klo 18.00, ilman lisämaksua. Myös aamiainen tarjoillaan sunnuntaisin myöhempään, aina klo 11.00 asti. Aikainen check-in ja myöhäinen check-out on mahdollista myös muina päivinä, varaustilanteesta riippuen. Tästä palvelusta veloitamme 100 SEK/tunti.

Lemmikkiystävällinen hotelli

Comfort Hotel Winn -hotelliin ovat tervetulleita myös nelijalkaiset ystäväsi. Lemmikkieläimen majoituksesta veloitamme huonehinnan lisäksi 250 NOK/vierailu. Opaskoirat majoittuvat luonnollisesti maksutta. Muistathan mainita lemmikkieläimestä huonevarauksen yhteydessä, jotta voimme varata sinulle ja lemmikillesi sopivan huoneen.

Muut palvelut

  • Lemmikit ovat sallittuja

Saat jopa 25% alennusta!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.409.006 26
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.