Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Gillet Uppsala ,  Ruotsi

Clarion Hotel® Gillet

Uppsala,  Ruotsi

Tervetuloa Uppsalaan ja Clarion Hotel Gilletiin. Hotellimme on kutsuva kohtaamispaikka. 161 hotellihuonetta, 23 kokoustilaa, Kitchen & Table -ravintolamme sekä Selma Spa takaavat sen, että täältä löytyy jokaiselle jotakin. Me olemme käteisetön hotelli.

Clarion Hotel® Gillet 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Maistuisiko lasi viiniä tai päivän cocktail Kitchen & Table Bar -baarissa? Jos haluat järjestää tapahtuman tai juhlan, varaa viidennen kerroksen skybar-tilamme Top Floor.

Kitchen & Table Bar

Pidä hengähdystauko Kitchen & Table Bar -baarissa! Me tarjoilemme mahtavia cocktaileja sekä laajan valikoiman muita juomia. Suosittelemme kuolettavan hyvää, paikallisella fyris-sinapilla maustettua Bloody Mary -cocktailiamme.

Top Floor

Viidennessä kerroksessa sijaitsee Top Floor, josta on Uppsalan paras näköala: Tuomiokirkko ja Uppsalan linna yhdellä puolella ja Uppsalan kaupunki toisella. Tilassa on baari ja se soveltuu täydellisesti asiakastapaamisiin, yksityistilaisuuksiin, häihin tai muihin erityistilaisuuksiin. Top Floor vuokrataan ainoastaan yksityistilaisuuksia varten. Ole hyvä ja ole meihin yhteydessä, jos haluat saada lisätietoja tai vuokrata tilan.  

Kitchen & Table Baari

Maanantai: 17.00 - 22.00
Tiistai: 17.00 - 23.00
Keskiviikko: 17.00 - 23.00
Torstai: 17.00 - 23.00
Perjantai: 15.00 - 01.00
Lauantai: 15.00 - 01.00
Sunnuntai: -

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.396.002 23
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.