Ruokaa kaikille aisteille. Tarjoamme kaksi ravintolaa ja sakebaarin, jossa on Ruotsin suurin sakevalikoima.
TOKYO RESTAURANT
Tokyo Restaurantissa tarjoilemme ruokaa, joka on saanut inspiraationsa modernista japanilaisesta keittiöstä. Täällä selkeät ja erottuvat maut yhdistyvät japanilaiisiin ruoanlaittotekniikoihin. Me Yasuragissa teemme työtä kestävän kehityksen edistämiseksi. Osana tätä työtä emme tarjoile punaista lihaa yhtenä päivänä viikosta – maanantaisin. Tällöin tarjoilemme ainoastaan kasvisannoksia ja kalaa.
TEPPANYAKI RESTAURANT
Japanilaisessa ruoanlaitossa visuaalinen kokemus on yhtä tärkeää kuin maku. Teppanyaki Restaurantissa jokaisessa pöydässä on oma kokki, joka valmistaa ruoan paistolevyllä pöydän keskellä. Japanilaiset ja paikalliset ruotsalaiset raaka-aineet tarjoavat unohtumattoman ruokaelämyksen. Täällä tarjoilemme valmiita, päivittäisiä menuja, jotka ovat saaneet inspiraationsa niin Japanista kuin hotellimme ympäristöstäkin.
TOTORO SAKE BAR
Teppanyaki Restaurantin yhteydestä löydät sakebaarimme. Täällä on Ruotsin suurin ja laadukkain sakevalikoima. Tutustu moniin erilaisiin pulloihin ja heittäydy tämän fantastisen riisistä valmistetun juoman maailmaan. Meidän sake-koulutettu henkilökuntamme auttaa ja opastaa sinut tutustumaan tähän japanilaiseen kansallisjuomaan. Sakebaarista löytyy myös pientä japanilaista purtavaa saken kanssa nautittavaksi, todellisessa Izakaya-hengessä.
CHIKARA – RAWFOOD
Rawfoodin valmistuksessa raaka-aineiden lämpötila ei saisi ylittää 42 astetta. Näin raaka-aineiden luonnolliset entsyymit säilytetään ennallaan, eikä meidän tarvitse käyttää kehomme omia entsyymejä pilkkomaan syömäämme ruokaa. Lopputuloksena on se, että ikäännymme hitaammin ja kehomme säilyttää sen voiman ja energian, jota tarvitsemme päivittäisessä elämässämme. Yasuragissa sinulla on mahdollisuus kerätä uutta voimaa, japanin kielellä "Chikaraa", ja juuri tästä syystä olemme päättäneet nimetä rawfood-menumme Chikaraksi. Löydät rawfood-valikoimamme Kyarabista – kylpylämme loungesta. Nagaiki!
Meat free mondays
Yasuragi työskentelee kestävän kehityksen edistämiseksi. Osana tätä työtä emme tarjoile punaista lihaa yhtenä päivänä viikosta – maanantaisin. Silloin tarjoillaan kasvisannoksia ja kalaa, niin aamiaiseksi, lounaaksi kuin illalliseksikin.
Pukeutuminen ja varaukset
Ravintoloissamme saat mielellään käyttää yukataa (japanilainen puuvillatakki), se kuuluu japanilaisiin perinteisiin Ryokanissa (japanilainen majatalo). Voit myös tietenkin varata pöydän, vaikka et asuisi hotellilla, vierailisi kylpylässä tai osallistuisi kokoukseen.