Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Yasuragi Saltsjö-Boo ,  Ruotsi

Yasuragi

Saltsjö-Boo,  Ruotsi

Yasuragi on rauhallinen keidas, jossa voit nauttia japanilaisista kylvyistä, aktiviteeteista, hoidoista, neljästä ainutlaatuisesta ravintolasta. Kokonaiselämys, joka saanut inspiraatiota Japanin parhaista puolista. Me olemme käteisetön hotelli.

Yasuragi 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Japanilainen kylpylä on Yasuragin sydän. Täällä sinulla on mahdollisuus kokea perinteinen japanilainen puhdistautumisrituaali. Tämän jälkeen voit sukeltaa lämpimään lähteeseen, joko sisätiloissa tai ulkosalla, mäntyjen alla. Kyseessä on seremonia keholle ja sielulle.

Puhdistautumisrituaali

Aloitat puhdistautumishuoneessa. Rivi puuastioita odottaa seinän edustalla. Täällä peset itsesi. Tee pieniä, hitaita liikkeitä sydäntä kohti. Täytä sitten astia vedellä ja kaada se päällesi huuhdellaksesi itsesi. Uudestaan ja uudestaan. Pulahda sitten leukaa myöten puhdistushuoneen kuumaan lähteeseen. Tämä kaikki tapahtuu hitaasti, rauhalliseen tahtiin.

Lämpimät lähteet ja sauna

Puhdistautumisrituaalin jälkeen lämpimät lähteet odottavat mäntyjen alla. Löydät ulkoa myös upean näköalan tarjoavan saunan ja siihen kuuluvan kylmäaltaan. Vannomme hitauden nimeen.

Johdatus kylpemiseen

Japanilainen kylpylä on paikka, jossa on mahdollista hiljentyä ja keskittyä pohtimaan asioita. Kun kirjaudut sisään, saat yhdessä yukatan kanssa ohjeet siihen, kuinka voit peseytyä japanilaiseen tapaan. Japanin kielen sanaa Yasuragi voidaan kuvailla ihanaksi uloshengitykseksi, kun uppoat kuumaan lähteeseen ja hiljennät tempoa hetkeksi  sielun hengitykseksi. Peseytyminen ja kylpeminen vanhan japanilaisen perinteen mukaan on erinomainen tapa rentoutua hetkeksi ja päästää arkiset huolet menemään. Vierailusi Yasuragissa alkaa aina peseytymisellä. Japanilaiset käyttävät vielä nykyäänkin tätä ikivanhaa meditatiivista perinnettä rentoutumiseen.

Hoidot

Palkitse itsesi hoidolla, joka täydentää vierailusi. Meillä on hoitoja keholle ja mielelle – kaikkea hieronnasta väri- ja valoterapiaan.

Aktiviteetteja

Tarjoamme erilaisia aktiviteetteja, jotka antavat sinulle rauhaa ja uutta energiaa. Anna aistiesi levätä zenmeditaatiossa, herätä kehosi do inin avulla, täydennä energiavarastojasi qi gongilla ja tasapainota kehosi joogalla. Aktiviteetit kuuluvat kylpylän sisäänpääsymaksuun, eikä niitä tarvitse varata etukäteen.

Aula

Aulassa tarjoillaan hedelmiä ja teetä.

Sisäänpääsy kylpylään

Yöpyvänä vieraana voit varata kylpyläpaketin huonevarauksen yhteydessä ja silloin saat pääsyn japanilaiseen kylpylään sekä aktiviteetteihimme. Meillä on myös erilaisia päiväpaketteja sinulle, joka et asu hotellissa.

Ikäraja

Yasuragissa on 16 vuoden ikäraja koko hotellin alueella. Kesällä kaikenikäiset ovat tervetulleita Yasuragi Kidsiin.

Aukioloajat

Japanilainen kylpylä

Maanantai - sunnuntai: 08.00 - 22.30

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Varaa kylpy ja hoito

Ota meihin yhteyttä, jos haluat saada lisätietoja tai tehdä varauksen. Tämän voit tehdä joko puhelimitse numerossa +46 8 74 76 400 tai sähköpostitse osoitteessa info@yasuragi.se

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.566.101.002 26
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.