Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Hotel C Stockholm Tukholma ,  Ruotsi

Hotel C Stockholm

Tukholma,  Ruotsi

Hotel C Stockholm on moderni hotelli, joka sijaitsee parhaalla paikalla Tukholman keskustassa. Ravintolamme, baarimme, kokousmahdollisuuksiemme sekä ICEBARimme ansiosta sydämemme sykkii Tukholman pulssin tahtiin. Me olemme käteisetön hotelli.

Hotel C Stockholm 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Koe ICEBAR Stockholm by ICEHOTEL – maailman ensimmäinen pysyvä jääbaari. Baarin lämpötila on -7°C ympäri vuoden ja baarin sisustus on äärimmäisen uniikki. Kaikki sisustus, juomalasit mukaan lukien, on valmistettu puhtaasta Tornionjoen jäästä Jukkasjärvellä.

Aula/sisääntulo

Varaa jääbaarielämys 1–60 henkilölle. Elämykseen kuuluu lämmittävä viitta, hansikkaat ja raikas kokemus viileässä. Lisäksi voit valita drinkkilistasta itsellesi mieleisen drinkin, joka tarjoillaan sinulle jäälasista. Vierailu kestää 40 minuuttia ja maksaa 225 SEK/henkilö, kun vierailu on varattu etukäteen netistä. Sinulla on myös mahdollisuus ostaa tuliaisia aulan yhteydessä sijaitsevasta matkamuistomyymälästä.

Jääveistoksia

Yllätä työkaverisi, perheesi tai ystäväsi erilaisella elämyksellä – jääveistosten tekoa aidosta Tornionjoen jäästä! Ainutlaatuinen jääelämys järjestetään hotellimme kattoterassilla 20–60 osallistujan ryhmille ja se on todellinen "icebreaker", joka tarjoaa taattua naurua tilaisuuteen. Jääveistoksen tekeminen kestää noin 45–60 minuuttia, ja osallistujilla on apunaan lahjakas jäätaiteilija Jukkasjärven Icehotelista.

Vieraile ICEBAR-jääbaarissa

Ota meihin yhteyttä, jos haluat saada lisätietoja tai tehdä varauksen. Tämän voit tehdä joko puhelimitse numerossa +46 8 50 56 31 40 tai sähköpostitse osoitteessa icebar@icebar.se.

Varaa netissä

ICEBAR

Maanantai: 16.30 - 00.00
Tiistai: 16.30 - 00.00
Keskiviikko: 16.30 - 00.00
Torstai: 16.30 - 00.00
Perjantai: 15.00 - 01.00
Lauantai: 15.00 - 01.00
Sunnuntai: 16.30 - 00.00

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.413.004 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.