Problems with booking rooms and logging in

We are currently experiencing technical issues with logging in and booking rooms. We are working hard to solve the problem as quickly as possible. Please see choicehotels.com to book a room in the meantime.

 
Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Illallinen ja hotelliyö alkaen vain 69 EUR/hlö kahden hengen huoneessa

Suunnittele jotakin ihanaa talven varalle! Varaa ylellinen joulu- ja talviaiheinen kolmen ruokalajin illallinen yöpymisineen ja aamiaisineen jostakin monista hotelleistamme Pohjoismaissa.

 • Vierailun ajankohta:

  25 marras 2021 - 9 tammi 2022

 • Varattavissa:

  12 loka 2021 - 6 tammi 2022

 • Tarjouksen ehdot:

  Max. 2 aikuista

 • Lisätietoja tästä tarjouksesta:

  varaus on peruttavissa tai siirrettävissä saapumispäivään klo 16 asti.

Illallinen, yöpyminen ja aamiainen joulun ja talven hengessä!

Odotatko sinäkin jo talvea – joulua, uuttavuotta ja kaikkea, mitä niihin sisältyy? Viihtyisiä hetkiä läheisten kanssa, joululahjojen ostamista, joululeivontaa, kaikkea hyvää ruokaa ja juhlavia hetkiä! Mikset suunnittelisi jotakin ihanaa yhteistä tekemistä talveksi jo nyt?

Varaa ylellinen yö joulun ja talven henkeen sisältäen illallisen ja yöpymisen hotellissa todella hyvään hintaan. Tietenkin hintaan sisältyy myös aamiainen – mitäpä hotelliyöpyminen olisi ilman sitä? Hintaan alkaen vain 69 EUR/henkilö kahden hengen huoneessa (yhteensä alkaen 138 EUR kahdelle hengelle) tai alkaen 95 EUR yhdelle hengelle yhden hengen huoneessa saatte kolmen ruokalajin joulu- ja talviaiheisen illallisen, yöpymisen ja aamiaisen seuraavana aamuna.

Tarjous on voimassa joka viikonloppu, torstaista sunnuntaihin, 25. marraskuuta 2021 alkaen aina 9. tammikuuta 2022 asti. Ehkäpä vietät ihanan staycationin välipäivinä tai vierailet jossakin uudessa kaupungissa uutenavuotena? 

Ehdot

Tarjoukseen sisältyy kolmen ruokalajin illallinen, yöpyminen ja aamiainen yhdelle tai kahdelle henkilölle, varauksesi mukaan. Jos matkustat lasten kanssa, ota yhteyttä valitsemaasi hotelliin, jotta voimme varata illallisen myös heille. Tästä veloitetaan erikseen. Tarjous maksaa alkaen 69 € per henkilö kahden hengen huoneessa (joka on kahdelle yhteensä 138€) tai alkaen 95€ yhden hengen huoneessa. Jos varaat yhden hengen huoneen ja haluat syödä illallisen jonkun muun kanssa, joka on myös varannut tämän tarjouksen, kirjoita se varauksen yhteydessä kohtaan "Muut toiveet". Jos varaat kaksi yötä, sinulle tarjotaan uusi menu toisena päivänä. Tarjous koskee rajoitettua määrää hotelleja ja huoneita, ja sen voi peruuttaa tai siirtää saapumispäivän klo 16.00 asti. Ilallisen aikataulu sekä saatavuus ravintolan aukioloaikojen mukaan.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.412.004 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.