Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Comfort Hotel® Xpress Stockholm Central Tukholma ,  Ruotsi

Comfort Hotel® Xpress Stockholm Central

Tukholma,  Ruotsi

Comfort Hotel Xpress Stockholm Central sijaitsee Tukholman parhaimmalla paikalla, aivan päärautatieaseman kulman takana. Hotellista on lisäksi kävelyetäisyys Tukholman upeaan ravintola-, ostos-, museo- ja yökerhotarjontaan. Me olemme käteisetön hotelli.

Comfort Hotel® Xpress Stockholm Central 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Aamiainen

Tarjoamme suuren aamiaisbuffetin, joka sisältää paljon ekologisia ja terveellisiä vaihtoehtoja. Aamiaisemme on kunnon hotelliaamiainen, jonka valikoimasta löydät kaikkea, mitä tarvitset saadaksesi hyvän startin päivään, kuten vastapaistettua leipää, juustoa, savustettua kinkkua, kalkkunaa ja erilaisia marmeladeja. Herkuttele terveellisesti jogurtilla, marjasekoituksilla, auringonkukansiemenillä ja tuoreilla hedelmillä. Aamiainen tarjoillaan aulan yhteydessä sijaitsevassa ravintolassa.

Aamiainen tarjoillaan:

Maanantai - perjantai: 06.30 - 9.30
Lauantai: 07.30 - 11.00
Sunnuntai: 07.30 - 12.00

HUOM! Comfort Hotel Stockholm tulee vaihtamaan nimensä Comfort Hotel Xpress Stockholmiksi 1. tammikuuta 2018 alkaen ja liittyy näin osaksi Xpress-ketjua – tämä muutos tarkoittaa sitä, että aamiaisesta tulee valinnainen eikä se enää sisälly huoneen hintaan.

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Pysäköinti

Samassa rakennuksessa hotellin kanssa sijaitsee pysäköintitalo, jota hotellin asiakkaat saavat käyttää. Pysäköintipaikkoja on saatavilla tilan niin salliessa eikä niitä voi varata etukäteen. Hinta on 300 SEK per vuorokausi ja maksu suoritetaan pysäköintihallissa.

Aulabaari

Aulabaaristamme voit ostaa ruokaa ja juomaa, makeisia sekä välipaloja. Ota ostoksesi mukaan huoneeseesi tai istu remontoidussa aulassamme. Aulabaari on auki ympäri vuorokauden.

Aukioloajat

Jokaisena päivänä: Ympäri vuorokauden (alkoholia tarjoillaan klo 11.00 - 00.00)

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Self service station

Kirjaudu sisään hotelliin kätevässä check-in-automaatissa, ilman jonotusta.

Lazy Sunday

Me pidämme laiskoista sunnuntaiaamuista! Siksi saat pitää huoneesi sunnuntaisin klo 18 asti, ilman lisämaksua. Muista mainita vastaanottohenkilökunnalle asiasta. Ja tiesithän, että muinakin viikonpäivinä on usein mahdollista kirjautua sisään hiukan aikaisemmin tai kirjautua ulos hieman myöhemmin, lisämaksua vastaan, mikäli hotellissa on tilaa.

Lemmikkiystävällinen hotelli

Comfort Hotel Xpress Stockholm Central toivottaa myös lemmikkisi tervetulleeksi. Muistathan mainita huonevarauksen yhteydessä lemmikkieläimestäsi, jotta voimme varata teille sopivan huoneen. Lemmikkieläimen majoituksesta veloitamme huonehinnan lisäksi 250 SEK/vierailu. Opaskoirat majoittuvat ilmaiseksi asianmukaista todistusta/dokumenttia vastaan.

Wi-Fi

Ensimmäisenä hotellina Pohjoismaissa voimme nyt tarjota teille 5G-verkon Comfort Hotel Xpress Stockholm Centralissa. Kaikilla asiakkaillamme on käytettävissään maksuton Wi-Fi koko hotellissa. Surffaa nyt maailman nopeimmalla yhteydellä.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.413.004 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.