Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Comfort Hotel® Xpress Stockholm Central Tukholma ,  Ruotsi

Comfort Hotel® Xpress Stockholm Central

Tukholma,  Ruotsi

Comfort Hotel Xpress Stockholm Central sijaitsee Tukholman parhaimmalla paikalla, aivan päärautatieaseman kulman takana. Hotellista on lisäksi kävelyetäisyys Tukholman upeaan ravintola-, ostos-, museo- ja yökerhotarjontaan. Me olemme käteisetön hotelli.

Comfort Hotel® Xpress Stockholm Central 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Moderate yhden hengen huone Maks. 1 henkilö

Lue lisää
Tämä huoneluokka on pieni eikä sisällä ikkunaa. Sitä ei siis suositella hulavanteen pyörittämiseen eikä lintujen tarkkailuun. Huone on kooltaan 8–12 neliömetriä ja sisältää pienen työtilan sekä kylpyhuoneen, jossa on suihku. Huoneeseen on asennettu kaunis valoseinä, joka tekee pienestä, ikkunattomasta huoneesta valoisan ja tilavamman tuntuisen. Vuode on 105 cm leveä ja sitä voidaan kuvailla napakaksi ja viihtyisäksi. Täydellinen valinta sinulle, joka matkustat yksin etkä kaipaa yöpymiseesi mitään erityistä.
 • Tupakointi kielletty
 • Ikkunaton huone
 • Pieni huone
Katso hinnat ja saatavuus

Moderate kahden hengen huone Maks. 2 henkilöä

Lue lisää
Kahden hengen Moderate-huone ilman ikkunoita. Tilaa 10-12 neliötä, 140 cm vuode, TV, työtila sekä kylpyhuone suihkulla ja hiustenkuivaajalla. Huoneessa ei ole tavallisia ikkunoita, mutta valoa huoneeseen tuo tehokas valoseinä. Arvostat tätä valintaa, mikäli haluat nukkua aivan pimeässä ja hiljaisessa huoneessa. Tämänlaisia huoneita on vaikea löytää Tukholmasta. Ei mahdollisuutta lisävuoteeseen.
 • Tupakointi kielletty
 • Ikkunaton huone
 • Pieni huone
Katso hinnat ja saatavuus

Standard yhden hengen huone Maks. 1 henkilö

Lue lisää
Yhden hengen Standard-huone on kooltaan 8-12 neliömetriä ja siitä löytyy 105 cm leveä vuode, työtila sekä kylpyhuone suihkulla. Pieni ja tilankäytöltään toimiva huone on täynnä käteviä ratkaisuja, eli tämä on toisin sanoen täydellinen yöpymiseen keskustassa. Ei mahdollisuutta lisävuoteeseen. Huonesiivous sisältyy hintaan, mutta tulee tilata Barceptionista etukäteen.
 • Tupakointi kielletty
 • Standard-huone
 • Pieni huone
Katso hinnat ja saatavuus

Standard kahden hengen huone Maks. 2 henkilöä

Lue lisää
Kahden hengen Standard-huone on kooltaan 10-12 neliötä ja siitä löytyy 140 cm parivuode, TV, työtila sekä kylpyhuone suihkulla ja hiustenkuivaajalla. Huoneesta löydät kaiken, mitä tarvitset toimivaan ja edulliseen yöpymiseen keskellä Tukholmaa. Joissain huoneissa on seinävuode ja toisiin huoneisiin taas on mahdollista saada lisävuode.
 • Tupakointi kielletty
 • Standard-huone
 • Pieni huone
Katso hinnat ja saatavuus

Superior kahden hengen huone Maks. 2 henkilöä

Lue lisää
Kahden hengen Superior-huone on suurempi ja tilavampi kuin Standard- ja Moderate-huoneemme. Huoneet ovat kooltaan 14-20 neliömetriä ja niissä on työtila sekä kylpyhuone suihkulla. Superior-huoneet on varustettu 140-160 cm leveällä parivuoteella tai kahdella erillisellä, 90 cm leveällä vuoteella. Korkeintaan 1 lapsi vanhemman kanssa samassa vuoteessa.
 • Tupakointi kielletty
 • Superior-huone
Katso hinnat ja saatavuus

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.413.004 22
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.