Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Comfort Hotel® Kista Kista ,  Ruotsi

Comfort Hotel® Kista

Kista,  Ruotsi

Optimaalinen sijainti lähellä Kista Galleriaa ja Kistamässania. Metro vie Tukholman keskustaan 18 minuutissa. Comfort Hotel Kista - 194 uutta ja nykyaikaista hotellihuonetta, Barception, suuri aula ja kuntosali.

Comfort Hotel® Kista 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Aamiainen

Hyvä aamiainen on välttämätön hyvän alun saamiseksi päivälle. Meiltä löydät raikkaan, yksinkertaisen ja terveellisen aamiaisen. Aamiainen sisältyy aina hintaan hotellivieraille.

Aukioloajat
Maanantai - perjantai: 06.30 - 09.00
Lauantai: 07.30 - 10.30
Sunnuntai: 07.30 - 10.30

Aamiaissalimme aukioloajat voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Pysäköinti

Hotellin alapuolella on pysäköintihalli, jonne voit pysäköidä autosi. Pysäköintihalli ei kuulu hotelliin, minkä vuoksi maksu tapahtuu suoraan hallissa EasyParkin tai SMSParkin mobiilisovelluksen avulla. Pysäköinti maksaa 80–110 SEK per 24 tuntia.

Barception

Bar + Reception = Barception

Baarin, vastaanoton, sisäänkirjautumisen ja ruokailupaikan yhdistelmä. Ihanteellinen paikka tavata ihmisiä, kuunnella pehmeää musiikkia, löytää jotain syötävää tai ottaa drinkki enne kaupungille menoa.

Kuntosali

Kukaan ei ole koskaan katunut treeniä! Vieraile hotellin kuntosalilla. Avoinna koko päivän, joka päivä.

Self service station

Onko sinulla kiire? Älä stressaa! Automaateissamme voit itse kirjautua sisään, maksaa ja kirjautua ulos - jos niin haluat. Meillä asumisen tulee olla yksinkertaista.

Lemmikkiystävällinen hotelli

Ota paras ystäväsi mukaasi matkalle! Meille lemmikit ovat tervetulleita. Veloitamme lemmikistäsi 300 SEK per vierailu, tai 400 SEK per vierailu, mikäli mukanasi on useampia nelijalkaisia ystäviä. Opaskoirasta emme tietenkään veloita mitään, kun näytät meille todistuksen. Muista ilmoittaa meille lemmikistäsi varauksen teon yhteydessä, niin voimme varmistaa, että saatte lemmikkiystävällisen huoneen.

Maksuton Wi-Fi

Koko hotellissa on tietysti maksuton Wi-Fi, sekä langattomasti että tarvittaessa myös langallisena.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.413.004 27
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.