Information about COVID-19

Read about how we, as a hotel chain, act in connection to the coronavirus, and what applies for changes and cancellations here

 
Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Comfort Hotel® Kista Kista ,  Ruotsi

Comfort Hotel® Kista

Kista,  Ruotsi Tilapäisesti suljettu 03.07.20 - 08.08.20

Optimaalinen sijainti lähellä Kista Galleriaa ja Kistamässania. Metro vie Tukholman keskustaan 18 minuutissa. Comfort Hotel Kista - 194 uutta ja nykyaikaista hotellihuonetta, Barception, suuri aula ja kuntosali.

Comfort Hotel® Kista 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Self-service check-in

Onko sinulla kiire? Älä stressaa! Automaateissamme voit itse kirjautua sisään, maksaa ja kirjautua ulos - jos niin haluat. Meillä asumisen tulee olla yksinkertaista.

Aamiainen

Hyvä aamiainen on välttämätön hyvän alun saamiseksi päivälle. Meiltä löydät raikkaan, yksinkertaisen ja terveellisen aamiaisen. Aamiainen sisältyy aina hintaan hotellivieraille.

Aukioloajat
Maanantai - perjantai: 06.30 - 09.30
Lauantai: 07.30 - 10.00
Sunnuntai: 07.30 - 11.00

Aamiaissalimme aukioloajat voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Barception

Bar + Reception = Barception

Baarin, vastaanoton, sisäänkirjautumisen ja ruokailupaikan yhdistelmä. Ihanteellinen paikka tavata ihmisiä, kuunnella pehmeää musiikkia, löytää jotain syötävää tai ottaa drinkki enne kaupungille menoa.

Kuntosali

Kukaan ei ole koskaan katunut treeniä! Vieraile hotellin kuntosalilla. Avoinna koko päivän, joka päivä.

Pysäköinti

Hotellin yhteydessä on pysäköintihalli, jonne voit pysäköidä autosi. Pysäköintihalli ei kuulu hotelliin, minkä vuoksi maksu tapahtuu suoraan hallissa EasyParkin tai SMSParkin mobiilisovelluksen avulla. Pysäköinti maksaa 80-110 SEK per 24 tuntia.

  • Comfort Hotel® -hotelleissa voit nauttia ilmaisesta Wi-FI-yhteydestä kaikissa hotellihuoneissa ja yleisissä tiloissa. Surf on!

Maksuton Wi-Fi

Koko hotellissa on tietysti maksuton Wi-Fi, sekä langattomasti että tarvittaessa myös langallisena.

Lemmikkiystävällinen hotelli

Hotelliin Comfort Hotel Kista voit hyvin ottaa koirasi tai kissasi mukaan. 250 SEK lisämaksulla/vierailu ne saavat yöpyä luonamme. Muista kertoa tästä jo varauksen yhteydessä, jotta voimme löytää sopivan huoneen sinulle ja lemmikillesi.

Saat jopa 25% alennusta!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.392.009 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.