Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Stockholm Tukholma ,  Ruotsi

Clarion Hotel® Stockholm

Tukholma,  Ruotsi

Clarion Hotel Stockholm sijaitsee Södermalmilla – kaupunginosassa, joka tunnetaan baari-, ravintola- ja shoppailutarjonnastaan sekä gallerioistaan. Hotellissa on Elements Spa sekä baareja ja ravintoloita. Me olemme käteisetön hotelli.

Clarion Hotel® Stockholm 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Clarion Hotel Stockholmissa voit nauttia herkullisen illallisen tai tulla vaikkapa lasilliselle hyvien ystävien kanssa.

Eatery Social – mucho mas que una taqueria

Eatery Social -ravintolamme on avoinna perjantaista lauantaihin. Ajankohtaiset aukioloajat löytyvät aina ravintolan kotisivulta.

Hyvä startti päivään

Kokki, joka valmistaa omelettisi juuri niin kuin haluat? Olemme ylpeitä tästä ja paljosta muusta aamiaisbuffetissamme, jossa on paljon hyviä ja terveellisiä vaihtoehtoja. Meillä on sitä paitsi suuri valikoima ekologisia tuotteita – hyvä startti päivään, toisin sanoen!
Lauantaisin ja sunnuntaisin on mukava nauttia pidempään ihanan aamiaisen ääressä – siksi tilasta voi olla pulaa aamun viimeisinä tunteita. Halutessasi rauhallisemman aamiaisympäristön suosittelemme aloittamaan päivän aikaisin. Olet tervellut tekemään varauksen etukäteen.

Living Room

Paikka, jossa voit istahtaa alas hyvän kirjan pariin, jossa voit tehdä töitä tietokoneella ja jossa voit katsella televisiota. Living Room on olohuoneemme sekä hotellin aula. Rauhallinen paikka, jossa on mukava rentoutua. Täällä on tarjolla myös hieman yksinkertaisempi ruoka- ja juomamenu illan annoksen kera, johon voit tutustua ja jonka voit tilata baarista. Tarjoilemme täällä tuttuja ruoka-annoksia. Tilauksen voit tehdä baarista, istuudut alas ja pian pääset nauttimaan jostakin, joka herättää, tyydyttää tai vaimentaa ruoan- ja makeanhimon.

Vuokraa oma baari!

Sekä Vatos Living Room että Elements Spa ovat vuokrattavissa seurustelutilaisuutta/juhlaa/lanseerausta/muuta tapahtumaa varten. Täällä voitte kokoontua julkisissa, mutta kuitenkin tiettyä yksityisyyttä tarjoavissa tiloissa. Ota meihin yhteyttä, niin kerromme lisää!

Ruokaa ja juomaa kokouksiin

Kokousvieraille ja suuremmille seurueille sopii viihtyisä ruokasalimme, josta on upeat näköalat Årstavikenille, Globenille ja Söderin siirtomaapuutarhoille. Voimme luoda sopivat ruoka- ja juomayhdistelmät kokousvieraidemme tilaisuuksiin. Lue lisää ruoasta ja juomasta kokouksissa täältä.

Varaa pöytä

Late Breakfast Sunday

Sunnuntaisin: 08.30 - 12.00

Tee pöytävaraus verkossa

Aamiainen

Maanantai: 06.30 - 09.30
Tiistai: 06.30 - 09.30
Keskiviikko: 06.30 - 09.30
Torstai: 06.30 - 09.30
Perjantai: 06.30 - 09.30
Lauantai: 07.00 - 10.30
Sunnuntai: 07.00 - 10.30

Eatery Social

Maanantai: Suljettu
Tiistai: Suljettu
Keskiviikko: Suljettu
Torstai: Suljettu
Perjantai: Suljettu
Lauantai: Suljettu
Sunnuntai: Suljettu

Living Room Bar

Maanantai - Lauantai:16.00 - 20.00

Vatos Bar

Muulloin: Avoinna pyynnöstä – ota meihin yhteyttä.

Hinnat

Aamiainen

Toivotamme muut kuin hotellivieraat tervetulleiksi aamiaiselle, tilan niin salliessa. Ole hyvä ja lähetä meille sähköpostia etukäteen. Viikonloppuisin voimme varata teille pöydän klo 09.00 mennessä, jos aamiaissalissa on tilaa. Aamiainen maksaa 195 SEK per aikuinen, 95 SEK per lapsi 12 ikävuoteen asti, ja se on maksuton alle 4-vuotiaille lapsille. 

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.409.006 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.