Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Stockholm Tukholma ,  Ruotsi

Clarion Hotel® Stockholm

Tukholma,  Ruotsi

Clarion Hotel Stockholm sijaitsee Södermalmilla – kaupunginosassa, joka tunnetaan baari-, ravintola- ja shoppailutarjonnastaan sekä gallerioistaan. Hotellissa on Elements Spa sekä baareja ja ravintoloita. Me olemme käteisetön hotelli.

Clarion Hotel® Stockholm 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
  • Sisäkuva Clarion Hotel Stockholmin Vatos-baarista, sohvien, tyynyjen ja baarimikon kera
  • Yksityiskohtainen kuva ananaksen liekityksestä Vatos-baarissa, Clarion Hotel Stockholmissa
  • Baari sekä baarimikko, joka valmistaa drinkkejä, Clarion Hotel Stockholmissa

Aulabaarissa rentoutuminen kahvikupin ääressä on yksi tapa kirjautua sisään hotelliin. Tai ehkäpä viimeistelet illan baarissa hyvällä drinkillä? Tervetuloa Clarion Hotel Stockholmin kahteen baariin.

Eatery Social Bar

Tervetuloa Skanstullin uuteen kohtaamispaikkaan – Eatery Socialiin. Niin ruoka kuin juomatkin ovat saaneet inspiraationsa Etelä- ja Keski-Amerikasta. Oluen ja viinin lisäksi tarjolla on laaja valikoima erilaisia cocktaileja. Klassikko 'Margarita' on meidän signatuuridrinkkimme.

Living Room Bar – rentoakin rennompi tunnelma

Aivan hotellimme vastaanoton vieressä on Living Roomimme – olohuoneesi. Täällä voit istuutua alas rentoutumisen merkeissä – ehkäpä kahvikuppi yhdessä kädessäsi ja kirja toisessa. Tänne voit ottaa mukaan myös tietokoneesi surffailua tai töiden tekemistä varten.

Vatos 

Hotellin toisesta kerroksesta, Eatery Socialin yläpuolelta, löydätte Vatosin – upean ja ainutlaatuisen chambre separeen! Täällä voit vuokrata oman baarin ikioman baarimikon kera ja nauttia Söderin maukkaimmista tequiladrinkeistä. Tai ehkä haluat syödä illallista hieman suuremmalla kaveriporukalla? Ota meihin yhteyttä, niin räätälöimme juuri sinun tarpeisiisi sopivan ratkaisun.

Cocktail-koulu ammattilaisten kanssa

Onko unelmanasi osata valmistaa herkullinen Daiquiri, Margarita, Pisco sour tai vaikkapa Mojito? Nyt sinulla on siihen elämäsi tilaisuus! Varaa sinulle ja seuralaisillesi cocktail-koulu yhden baarimikkomme kanssa. He tulevat opettamaan teille (melkein) kaiken, mitä he osaavat. Baarimikot voivat luonnollisesti myös opettaa teitä valmistamaan herkullisia alkoholittomia drinkkejä. Tämä koulu sopii erinomaisesti vähintään 8 hengen ryhmille.

Terassi – täydellisellä sijainnilla kohti etelää

Terassimme hotellin 2. kerroksessa on kuin piilotettu helmi. Terassi on suljettu tämän sesongin osalta, mutta on halutessanne varattavissa tapahtumaanne varten. Voit ottaa yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja ja tarjouksen.

Eatery Social Bar

Maanantai -  Torstai: 17.00 - 22.00
Perjantai - Sunnuntai : 16.00 - 23.00

Vatos Bar

Muulloin: Avoinna pyynnöstä – ota meihin yhteyttä.

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.413.004 26
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.