Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Stockholm Tukholma ,  Ruotsi

Näytä kaikki hotellit kohteessa Tukholma, Ruotsi

Clarion Hotel® Stockholm

Tukholma,  Ruotsi

Clarion Hotel Stockholm sijaitsee Södermalmilla – kaupunginosassa, joka tunnetaan baari-, ravintola- ja shoppailutarjonnastaan sekä gallerioistaan. Hotellissa on Elements Spa sekä baareja ja ravintoloita. Me olemme käteisetön hotelli.

Clarion Hotel® Stockholm 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Tervetuloa Clarion Hotel Stockholmiin! Onko sinulla kysymyksiä vierailuasi koskien? Toivottavasti löydät vastaukset täältä.

Pysäköinti

Pysäköit autosi helpoiten Aimo Skanstulliin. Sieltä löytyy myös latauspistokkeita sinulle, jolla on sähköauto. 

Matkatavaroiden säilytys

Tarjoamme teille mahdollisuuden matkatavaroidenne säilytykseen sekä vierailuanne ennen että sen jälkeen.

Wi-Fi

Jokaisessa hotellihuoneessa ja yhteisissä tiloissa on maksuton, langaton internet-yhteys. Valitse verkko "Clarion Connect" ja sitten oletkin jo muodostanut yhteyden. Tämän helpompaa siitä ei voi tulla.

Puuttuko sinulta jotakin?

Unohditko jotain kotiin? Ei hätää – vastaanotossamme on kaikkea, mitä tarvitset: hammasharjoja, hammastahunaa, parranajoteriä, partavaahtoa, shampoota, hiustenhoitoainetta, kosteusvoidetta, kengänkiilloketta ja ompelupakkauksia.

Haluatko yllättää?

Haluatko yllättää seuralaisesi tai tarjota pientä luksusta vierailuun? Jos aiot esimerkiksi polvistua oman rakkaasi edessä, voimme enemmän kuin mielellämme muuttaa kyseisen hetken hieman erityisemmäksi kuplivan, kukkien ja huonetason korotuksen muodossa – vaikkapa johonkin sviiteistämme.

Korota huoneesi tasoa

Etsitkö sviittiä Tukholman parhaalla näköalalla? Meillä on kolme fantastista sviittiä, jotka varaamme sinulle mielellämme. Lue lisää Clarion Hotel Stockholmin sviiteistä täältä.

Mitä Tukholmassa tapahtuu?

Ethän ohittanut tapahtumakalenteriamme? Mikäli haluat tietää lisää siitä, mitä voit tehdä vierailusi aikana, tutustu Tukholman-vinkkeihimme.

Lehdistö, valokuvaaminen ja valokuvat

Tarvitsetko materiaalia artikkeliin? Meiltä löytyy oma pressihuone Mynewsdesk-sivustolta, josta voit löytää ja ladata korkearesoluutioisia valokuvia. Autamme mielellämme sinua, jos sinulla on kysymyksiä valokuvaamisesta hotellissa, tai jos haluat saada lisää valokuvia tai jotain muuta tietoa. Olet tervetullut ottamaan yhteyttä cl.stockholm@choice.se .

Käteisetön hotelli

Clarion Hotel Stockholm on käteisetön hotelli. Kokonaisuudessaan käteisettömyys tarkoittaa turvallisempaa työympäristöä työntekijöillemme ja sitä, että henkilökuntamme voi yhä enenevässä määrin keskittyä palvelemaan hotellin vieraita. Vieraillemme tämä tarkoittaa lisääntynyttä turvallisuuden tunnetta sekä nopeampaa ja varmempaa maksutapahtumaa. Hyväksymme kaikki yleisimmät pankki- ja luottokortit. Ole hyvä ja ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.

Turvallisuus

Suhtaudumme vieraidemme turvallisuuteen mitä suurimmalla vakavuudella ja noudatamme lakia koskien GDPR-asetusta. Sen vuoksi tarvitsemme kaikkien hotellissa yöpyvien nimet. Osana turvallisuustyötämme emme ota vieraita vastaan huoneisiin klo 22 jälkeen, elleivät he ole sisäänkirjautuneita. Tietoa paloturvallisuudestamme löytyy jokaisesta hotellihuoneesta.

Check-in ja check-out

Sisäänkirjautuminen klo 15.00 alkaen
Uloskirjautuminen viimeistään klo 12.00

Aamiainen

Maanantai - perjantai: 06:30 - 09:30
Lauantai - sunnuntai: 07:00 - 10:30

Eatery Social

Maanantai: Suljettu
Tiistai: Suljettu
Keskiviikko: Suljettu
Torstai: Suljettu
Perjantai: Suljettu
Lauantai: Suljettu
Sunnuntai: Suljettu

Living Room Bar

Maanantai - Lauantai:16.00 - 20.00

Elements Spa

Maanantai: Closed
Tiistai: Closed
Keskiviikko: 12.00 - 20.00
Torstai: 12.00 - 20.00
Perjantai: 12.00 - 20.00
Lauantai: 12.00 - 20.00
Sunnuntai: 10.00 - 17.00

Brunssi

Maanantai: -
Tiistai: -
Keskiviikko: -
Torstai: -
Perjantai: -
Lauantai: 12.00 - 15.00 (Buffetti ruokasalissa)
Sunnuntai: 12.00 - 15.00 (Buffetti ruokasalissa)

Kuntoilutilat

Maanantai: 24/7
Tiistai: 24/7
Keskiviikko: 24/7
Torstai: 24/7
Perjantai: 24/7
Lauantai: 24/7
Sunnuntai: 24/7

Vatos Bar

Muulloin: Avoinna pyynnöstä – ota meihin yhteyttä.

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Tee varaus

Olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä, jos haluat saada lisätietoja tai tehdä varauksen. Tämän voit tehdä joko puhelimitse numerossa +46 8 462 10 10 tai sähköpostitse osoitteessa reservation.stockholm@choice.se.

 

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.413.004 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.