Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Stockholm Tukholma ,  Ruotsi

Näytä kaikki hotellit kohteessa Tukholma, Ruotsi

Clarion Hotel® Stockholm

Tukholma,  Ruotsi

Clarion Hotel Stockholm sijaitsee Södermalmilla – kaupunginosassa, joka tunnetaan baari-, ravintola- ja shoppailutarjonnastaan sekä gallerioistaan. Hotellissa on Elements Spa sekä baareja ja ravintoloita. Me olemme käteisetön hotelli.

Clarion Hotel® Stockholm 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Olemme koonneet paikalliset vinkkimme Södermalmista fiksuun digitaaliseen karttaan, jota voit pitää aina mukanasi – älypuhelimessasi.

Local guide

Haluamme, että voit tutustua Södermalmiin asuessasi hotellissamme. Södermalm on upea (kyllä, olemme ehkä hieman puolueellisia) ja sillä on todella paljon tarjottavanaan, kun on kyse ruoasta ja juomasta, nähtävyyksistä, treenipaikoista ja yksinkertaisesti vain paikoista, joissa voit kierrellä ympäriinsä.

Löydät paikallisoppaamme täältä.
Lisää Tukholma-vinkkejä

Tukholmalla on runsaasti tarjottavanaan, ja toisinaan kaiken tarjonnan joukosta voi olla vaikeaa valita. Lue lisää Ruotsin pääkaupungista, ja jos olet kiinnostunut siitä, mitä Tukholmassa tapahtuu juuri tällä hetkellä ollessasi käymässä täällä – käy vilkaisemassa tapahtumakalenteria! 

QR-koodi digitaaliseen karttaamme

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.413.004 26
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.