Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Tämä kampanja on nyt päättynyt.

Ole hyvä ja selaa alaspäin nähdäksesi tämänhetkiset tarjouksemme.

 • Vierailun ajankohta:

  26 marras 2020 - 31 tammi 2021

 • Varattavissa:

  26 marras 2020 - 2 joulu 2020

 • Tarjouksen ehdot:

  Max. 2 aikuista

 • Lisätietoja tästä tarjouksesta:

  Maksetaan varauksen yhteydessä

Meillä voit lomailla, kun et voi matkustaa kauas!

Tämä kampanja on nyt päättynyt, mutta voit tutustua kaikkiin muihin tämänhetkisiin tarjouksiimme ja kampanjoihimme täällä sekä varata itsellesi hotellihuoneen täältä.

Lomalle siis? Enää ei tarvitse kuin varata. Huoneen hinta maksetaan varauksen yhteydessä, mutta esteen sattuessa voit siirtää sen veloituksetta toiseen ajankohtaan klo 16.00 saapumispäiväan asti! Ainoa asia jonka saatat joudut maksamaan lisää, on mahdollinen hinnan erotus uuteen huoneeseen. (Tavallisesti ennakkomaksusta peritään varausmaksu - mutta tässä tarjouksessa vältät sen!)

Hotellilomat alkaen vain 79€ yö kahden hengen huoneesta 

Hinta koskee kahden hengen huonetta ja sisältää aamiaisen. Tarjous koskee pitkiä viikonloppuja (torstaista maanantaihin) 26. 11. 2020 - 30. 1. 2021 välisenä aikana sekä kaikkia päiviä 17.12.-30.12.2020 ja 1. - 11.1.2021 välisenä aikana.

Tämä kaikki sisältyy hintaan:

 • Yöpyminen kahden hengen Standard-huoneessa
 • Aamiaisbuffet
 • Illallinen ja iltapäiväkahvit kaikissa Clarion Collection -hotelleissa
Ehdot

Tarjous koskee rajoitettua määrää huoneita, eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin ja alennuksiin. Hinta 2 hengelle kahden hengen huoneessa on alkaen 79 EUR. Hinnat ovat paikallisessa valuutassa. Tarjoushinta maksetaan suoraan varauksen yhteydessä. Varaus voidaan peruuttaa 24 tunnin sisällä varauksen tekemisestä (ota yhteyttä asiakaspalveluun). Voit myös siirtää varauksen veloituksetta saapumispäivään klo 16.00 asti. Ainoa maksamasi asia lisää on mahdollinen erotus uudesta huoneesta tai varauksen ajankohdasta. Tarjous koskee varauksia ainoastaan nettisivun tai mobiilisovelluksen kautta. Aamiainen sisältyy kaikkiin hotelleihin paitsi Comfort Hotel Xpress -hotellimme. Tarjous koskee pitkiä viikonloppuja (torstaista maanantaihin) 26.11. 2020 -30.01.2021 ja kaikkia päivinä 17.-30.12. 2020 sekä 1.-11.1. 2021 välisenä aikana.

Tämä kampanja ei ole tällä hetkellä saatavilla. Ole hyvä ja tarkasta muut kampanjamme ja tarjouksemme.

2.564.403.001 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.