Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Sign Tukholma ,  Ruotsi

Clarion Hotel® Sign

Tukholma,  Ruotsi

Täältä löydät valoisia hotellihuoneita skandinaavisen designin kera, joustavia kokoustiloja, Kitchen & Table Norrmalm -baari-ravintolan sekä Selma City Span, joka tarjoaa lämmitetyn ulkouima-altaan, saunan sekä hoitoja. Me olemme käteisetön hotelli.

Clarion Hotel® Sign 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Tervetuloa Selma City Spahan – täällä pääsette nauttimaan kattouima-altaastamme, saunastamme, rentoutumisosastostamme, erinäisistä hoidoistamme, tuoreista salaateista sekä kuplivasta juomasta, Tukholman kattojen yllä!
Selma City Spa

Hotellin kahdeksannesta kerroksesta löydätte keitaamme, Selma City Span. Tämä on paikka, joka soveltuu niin romantiikkaan tai polttareihin kuin myös rentoutumista ja nautintoa sisältävään laatu-aikaan oman rakkaan kanssa. Päiväspahamme kuuluu sisäänpääsy kuntosalille, aurinkoterassille, lämmitettyyn ulkouima-altaaseen sekä kylpytakin, pyyhkeen ja tohveleiden laina. Lisätietoja löydät täältä – Selman kotisivuilta!

Sisäänpääsy

Sisäänpääsymaksu on hotellivieraillemme edullisempi. Sisäänpääsymaksulla pääset terassille, uima-altaalle ja saunaan sekä saat lainata pyyhettä ja kylpytakkia. Hotellivieraiden osalta vaatteiden vaihto tapahtuu omassa hotellihuoneessa, sillä span pukeutumistilat ovat rajoitetut.

Kuntoilutilat

Toisessa kerroksessa sijaitsevat kuntoilutilamme. Olemme valinneet TechnoGymin valikoimista laitteet, joiden avulla treenaat kehoasi monipuolisesti.

Hoidot

Unohda kiireet ja nauti rentouttavasta hieronnasta, piristävästä vartalonhoidosta tai puhdistavasta kasvonaamiosta.

Lapset

Alle 16-vuotiaat lapset ovat tervetulleita kylpylään aikuisen seurassa maanantaista lauantaihin joka päivä klo 16.00 saakka. Selma City Span kaikkien hoitojen ikäraja on 16 vuotta, pois lukien lasten hoidot (linkin takaa löytyy lisätietoja hoidoista ruotsiksi).

Polttarit vai vauvakutsut?

Selma City Spa on täydellinen valinta juuri teidän tilaisuuteenne. Voitte esimerkiksi varata yhden sviiteistämme muutaman tunnin ajaksi ja nauttia kuplivasta juomasta ja tuoreista hedelmistä ennen kattouima-altaaseemme ja saunaamme tutustumista. Mahdollisuudet ovat monet – lue lisää ja tee varauksesi täällä!

Rooftop Bar

Selma City Span yhteydestä löytyy Rooftop Barimme. Täällä tarjoillaan tuoreita salaatteja ja raikkaita juomia vuoden lämpimien kuukausien aikana.

Selma City Spa

Spa-lippu antaa sinulle pääsyn spa-alueelle 3 tunniksi. Alle 16-vuotiaat lapset ovat tervetulleita päivittäin kello 13.00 asti.

Aukioloajat

Huomaa, että viikonloppuhinnat koskevat pääsymaksuja ja hoitoja. Allas on tyhjennettävä 15 minuuttia ennen kylpylän sulkemista.

Aukioloajat alle 16-vuotiaille lapsille
Alle 16-vuotiaat lapset ovat tervetulleita saapumaan kylpylään aikuisen seurassa avautumisesta klo 13.00 päivittäin.

Hinnat

Sisäänpääsylippujen oston yhteydessä saat pääsyn spa-osastolle varaustilanteessa valitun ajankohdan mukaisesti. Lapset 15 vuoden ikään saakka ovat tervetulleita joka päivä klo 13.00 saakka.

Hotellivieraat

Maanantai - torstai: 145 SEK
Perjantai - sunnuntai: 245 SEK 
Lapset (3-16 v.): 95 SEK

Vaatteiden vaihto tapahtuu hotellihuoneissa, sillä pukuhuoneissamme on rajoitetusti tilaa.

Muut kuin hotellivieraat

Maanantai - torstai: 295 SEK 
Perjantai - sunnuntai: 495 SEK 
Lapset (3-16 v.): 125 SEK

Kuntosali

Kuntosali on avoinna 24/7 - viikon kaikkina päivinä.
Sisään pääset huoneavaimellasi.

Varaa kylpylähoito

Olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä, jos haluat saada lisätietoja tai tehdä varauksen. Tämän voit tehdä joko puhelimitse numerossa +46 8 676 98 00 tai sähköpostitse osoitteessa reservations.sign@choice.se

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!

Etkö ole vielä jäsen? Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.379.001 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.