Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Sign Tukholma ,  Ruotsi

  • Trendigt och ljust standardrum på Hotell Sign i Stockholm
  • Elegant och stort hotellrum med utsikt över staden på Hotell Sign i Stockholm

Clarion Hotel® Sign

Tukholma,  Ruotsi

Täältä löydät valoisia hotellihuoneita skandinaavisen designin kera, joustavia kokoustiloja, Kitchen & Table Norrmalm -baari-ravintolan sekä Selma City Span, joka tarjoaa lämmitetyn ulkouima-altaan, saunan sekä hoitoja.

Clarion Hotel® Sign 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Selma City Spa – Pool Club kylpylätunnelmalla, Tukholman keskustan sydämessä!

Kun saavut Selma City Spahan, kohtaat sykkivän ympäristön, jonka keskipisteenä on kattokerroksessa sijaitseva suosittu uima-allas. Talviaikaan voit pulahtaa uima-altaaseen ja nauttia upeasta näköalasta koko kauniin Tukholman yli. Kesäisin uima-allas muuttuu täydelliseksi oleskelutilaksi flamingoineen, dj:neen ja muine jännittävine tapahtumineen.

Tietenkin tarjoamme myös mahdollisuuden rentoutumishetkeen ihanien hoitojemme muodossa. Hemmottele itseäsi perinteisellä hieronnalla, kasvohoidolla tai jollakin muulla sinulle sopivalla hoidolla, jotka löydät menustamme. Lue lisää Selman kotisivuilta täältä!

Sisäänpääsy

Vieraillessasi Selma City Spassa hintaan sisältyy sisäänpääsy koko kerrokseen, joka sisältää lämmitetyn uima-altaan, saunan, kuntosalin ja loungen. Saat käytettäväksi myös oman kylpytakin, jonka voit ottaa mukaasi kotiin. Pyyhkeen ja tohveleiden lainaaminen sisältyy hintaan. Hotellivieraillemme vaatteiden vaihto tapahtuu hotellihuoneissa, sillä pukuhuoneissamme on rajoitetusti tilaa.

Hotellin vieraille tarjoamme alennuksen sisäänpääsymaksusta.

Kuntoilutilat

Toisessa kerroksessa sijaitsevat kuntoilutilamme. Olemme valinneet TechnoGymin valikoimista laitteet, joiden avulla treenaat kehoasi monipuolisesti.

Hoidot

Vaihda vapaalle ja nauti rentouttavasta hieronnasta, virkistävästä vartalohoidosta tai puhdistavasta kasvonaamiosta. Löydät hoitomenumme täältä.

Lapset

Alle 15-vuotiaat lapset ovat tervetulleita päivittäin päivän ensimmäisen aukioloajan aikana, mukana seuraavan aikuisen seurassa. Muina aikoina voimassa on 16 vuoden ikäraja. 

Erityistilaisuudet ja juhlat

Selma City Spa on täydellinen paikka jonkin asian juhlistamiseen. Täällä on mahdollista varata oma hotellihuone kolmen tunnin ajaksi, jossa voitte seurustella ja nauttia olostanne koko seurueen kesken – ja samanaikaisesti pääsette spa-osastolla, jossa käytettävissänne ovat lämmitetty kattouima-allas, tai voitte seurustella lounge-tilassa tai nauttia ihanista hoidoista. Mahdollisuudet ovat loputtomat, lue lisää ja varaa täältä!

Rooftop Bar

Selma City Span yhteydestä löytyy terassi, joka on Tukholman keskustan kattojen lomassa.

Varaa kylpylähoito

Olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä, jos haluat saada lisätietoja tai tehdä varauksen. Tämän voit tehdä joko puhelimitse numerossa +46 8 676 98 00 tai sähköpostitse osoitteessa reservations.sign@choice.se

Varaa sisäänpääsy ja hoidot täältä

Selma City Spa

Spa-lippu antaa sinulle pääsyn spa-alueelle 3 tunniksi. Alle 16-vuotiaat lapset ovat tervetulleita päivittäin kello 13.00 asti.

Aukioloajat

Huomaa, että viikonloppuhinnat koskevat pääsymaksuja ja hoitoja. Allas on tyhjennettävä 15 minuuttia ennen kylpylän sulkemista.

Aukioloajat alle 16-vuotiaille lapsille
Alle 16-vuotiaat lapset ovat tervetulleita saapumaan kylpylään aikuisen seurassa avautumisesta klo 13.00 päivittäin.

Hinnat

Sisäänpääsymaksu

Katso ajankohtaiset hinnat täältä >>

Kuntosali

Kuntosali on avoinna 24/7 - viikon kaikkina päivinä.
Sisään pääset huoneavaimellasi.

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.413.004 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.