Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Sign Tukholma ,  Ruotsi

  • Trendigt och ljust standardrum på Hotell Sign i Stockholm
  • Elegant och stort hotellrum med utsikt över staden på Hotell Sign i Stockholm

Clarion Hotel® Sign

Tukholma,  Ruotsi

Täältä löydät valoisia hotellihuoneita skandinaavisen designin kera, joustavia kokoustiloja, Kitchen & Table Norrmalm -baari-ravintolan sekä Selma City Span, joka tarjoaa lämmitetyn ulkouima-altaan, saunan sekä hoitoja.

Clarion Hotel® Sign 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Tervetuloa tähtikokki ja yrittäjä Marcus Samuelssonin luomaan Kitchen & Table Norrmalm -ravintolaan, joka keskittyy entistä vihreämmän ja ympäristöystävällisemmän ruoan valmistukseen!

Ravintola

Kitchen & Table Norrmalmissa pääsee kokemaan kulttuurillisen ja kulinaristisen kokemuksen, jonka eri maut ovat hakeneet inspiraatiota monikulttuuriselta Manhattanilta sekä saaneet vaikutteita Pohjoismaiden perinteisistä ruoanlaittotekniikoista. Tarjolla on moderneja tulkintoja todellisista klassikoista, ja ravintolamme keittiö käsittelee luonnon tarjoamia raaka-aineita suurella kunnioituksella. Menun keskeistä osaa kutsutaan nimellä 'Urban Garden', sillä se koostuu erilaisista viljelyskasveista ja mukaan lisätään usein runsaasti pidettyä eläinproteiniia.

Ravintola on avoinna viikon jokaisena päivänä. Täällä tarjoillaan niin lounasta, brunssia kuin illallistakin. Varaa pöytä täältä.

Ravintolan baari pitää itseään “Sustainable Bar" -baarina, joka pyrkii minimoimaan orgaanisen jätteen määrän. “Zero Waste Bars” on käsite/konsepti, joka on viime vuosina lyönyt kansainvälisesti läpi ja tämä tarkoittaa siis sitä, että kaikki tuotanto tarkastetaan ja analysoidaan tarkasti. Täältä löydät niin klassisia kuin ei-niin-klassisiakin cocktaileja, joita et varmasti ihan heti tule unohtamaan!

Tervetuloa nauttimaan vihreistä makuelämyksistä taiteen, designin ja musiikin keskelle. Täällä on tarjolla niin aamiaista, kahvia, lounasta, illallista, brunssia kuin cocktailejakin. Eikä tule unohtaa perjantaisin ja lauantaisin levyjä pyörittäviä DJ:itä. Lue lisää täältä!

Rooftop Bar

Hotellin kahdeksannesta kerroksesta löydät Rooftop Barimme. Täällä tarjoillaan tuoreita salaatteja ja raikkaita juomia kesän lämpimien kuukausien ajan.

Aamiainen

Joka aamu katamme esille päivän tärkeimmän aterian – aamiaisen – hiljattain remontoidussa aamiaissalissamme. Täältä löydät runsaan valikoiman ekologisia ja Fairtrade-merkittyjä vaihtoehtoja, joiden avulla saat parhaan mahdollisen startin päivääsi. Lue lisää aamiaisesta täältä.

Pidätämme oikeuden muutoksiin. Ota yhteyttä hotelliin, jos haluat saada lisätietoja.

Varaa pöytä

Tervetuloa Kitchen & Table Norrmalmiin!
Varaa pöytäsi täältä >>

Lisätietoja saat puhelimitse numerosta +46 8 676 98 50 sekä sähköpostitse osoitteesta norrmalm@kitchenandtable.se.

Kitchen & Table Norrmalm

Nähdäksesi voimassa oleva aukioloajat, napauta tästä. 

Rooftop Bar

Avoinna kesäaikaan.

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.413.004 26
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.