Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Sign Tukholma ,  Ruotsi

  • Trendigt och ljust standardrum på Hotell Sign i Stockholm
  • Elegant och stort hotellrum med utsikt över staden på Hotell Sign i Stockholm

Clarion Hotel® Sign

Tukholma,  Ruotsi

Täältä löydät valoisia hotellihuoneita skandinaavisen designin kera, joustavia kokoustiloja, Kitchen & Table Norrmalm -baari-ravintolan sekä Selma City Span, joka tarjoaa lämmitetyn ulkouima-altaan, saunan sekä hoitoja.

Clarion Hotel® Sign 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Treenaa uudella, kestävällä, ympäristöä säästävällä kuntosalillamme, josta löydät Technogymin uusimmat laitteet. Don't wait for a sign - just sweat!

Tervetuloa uusitulle, ympäristöä säästävälle kuntosalillemme. Täältä löydät Technogymin uusimmat Artis Renew -treenilaitteet, jotka keräävät laitteissa tuotetun energian ja palauttavat sen sähköverkkoon. Kun teet kestävyystreeniä luonamme, säästämme, kierrätämme ja uusimme energiaa näiden uusien laitteiden ansiosta.

Kuntosalin varustelu

Erilaisten treenilaitteiden sekoitus on tätä päivää, hyvänä esimerkkinä tästä ovat Athletic Performance -laitteet, kuten Skillmill. Tämän lisäksi esittelemme uuden ryhmäliikuntakonseptin, Omnian (Move Train Play).

Henkilökohtainen ohjaaja – varaa tänään

Luonamme on sertifioitu ohjaaja, jolle voi varata aikoja, joko yhdeksi kerraksi tai pidemmäksi ajanjaksoksi. Voit varata ajan itsellesi tai pienelle ryhmälle. Varaa henkilökohtainen ohjaajasi lähettämällä viesti osoitteeseen pt.sign@choice.se

Arkkitehdin piirtämä kuntosali

Inside by Wingårdhs -arkkitehtitoimisto on suunnitellut myös kuntosalimme – jotta sinä pääsisit asiakkaanamme nauttimaan unohtumattomasta kuntoiluelämyksestä!

Ensimmäinen hotelli ympäristöystävällisellä kuntosali-standardilla

Clarion Hotel Sign on ensimmäinen Clarion Hotel -hotelleista, jossa pääsee nauttimaan uudesta, ympäristöystävällisestä kuntosali-standardista. Tämä standardi/konsepti tullaan pikkuhiljaa viemään myös ketjun muihin hotelleihin. Tämä tarkoittaa sitä, että treenin aikana tuotettu energia säilötään ja palautetaan takaisin sähköverkkoon!

Kuntosali

24/7

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.413.004 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.