Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Selma Spa+ Sunne ,  Ruotsi

Selma Spa+

Sunne,  Ruotsi

Tervetuloa Selma Spa -hotelliin, Sunneen. Tarjoamme rentoutumista, treeniä, spa-hoitoja, hyvää ruokaa & juomaa – kaikki huolellisesti miettynä huolehtien niin planeetastamme kuin kaikista luonamme asuvista. Me olemme käteisetön hotelli.

Selma Spa+ 3,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Ruokamme on tarkoin harkittua, ravitsevaa ja fantastisen hyvää. Ottaen huomioon ravitsemuksen, ympäristön ja sesongin laitamme ruokaa Värmlannin omista raaka-aineista.

Aamiainen

Aamiaissalissamme tarjoamme raikkaan aamiaisbuffetin, johon kuuluu monia ekologisia, herkullisia, terveellisiä ja ylellisiä vaihtoehtoja. Aamiainen sisältyy aina huoneen hintaan. Se sisältyy myös joihinkin päiväpaketeistamme.

Terveellistä, hyvää ja ylellistä

Meille Selma Spassa eivät sanat terveellinen ja herkullinen ole toistensa vastakohtia. Ruokamme sopii sinulle, joka elät aktiivista elämää ja nautit mielelläsi kaikesta siitä hyvästä, mitä elämä tarjoaa. Ravintolamme ruokalistalla on aina niin lihaa, kalaa kuin kasvisruokaakin ja käytämme korkealaatuisia aineksia, jotta voimme tarjoilla ruokaa, joka on kaunista, ravitsevaa ja joka tekee sinusta kylläisen ja iloisen.

Juomaelämykset

Terveellisestä smoothiesta hienoon vuosikertaviiniin. Luonamme voit nauttia juomaelämyksistä maailma joka kolkasta, eikä vähiten lähialueelta. Meillä on yksi Värmlannin parhaista valikoimista viiniä, alkoholijuomia ja liköörejä.

Varaa pöytä

Olet tervetullut ottamaan yhteyttä meihin halutessasi lisätietoja tai tehdä varauksen puhelimitse: +46 565 166 70.

Aukioloajat

Aamiainen

Kaikki päivät: 07.00 - 10.00

Lounas

Kaikki päivät: 12.00 - 14.00

Aulabaari

Kaikki päivät: 12.00 - myöhään

Päivällinen

Kaikki päivät: 17.00 - 21.30

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.412.004 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.