Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Selma Spa+ Sunne ,  Ruotsi

Selma Spa+

Sunne,  Ruotsi

Tervetuloa Selma Spa -hotelliin, Sunneen. Tarjoamme rentoutumista, treeniä, spa-hoitoja, hyvää ruokaa & juomaa – kaikki huolellisesti miettynä huolehtien niin planeetastamme kuin kaikista luonamme asuvista. Me olemme käteisetön hotelli.

Selma Spa+ 3,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Selma Span sydämessä sijaitsee kylpyläosastomme. Rentoudu ja nauti hoidoistamme ja rituaaleistamme. Vieraanamme sinulla on vapaa pääsy koko kylpyläosastollemme.

Altaat ja saunarituaalit

Luonamme voit rentoutua lämmitetyissä uima-altaissamme. Sinulla on myös mahdollisuus käyttää kuivasaunaa, höyrysaunaa, yrttisaunaa sekä kalariumia. Kokeile jotain meidän saunarituaaleistamme, kuten God Morgon Energi tai God Kväll Relax.

Hoidot

Tarjoamme yhden Pohjoismaiden suurimmista hoitovalikoimista, jopa lähes 40 kappaletta. Terapeuteillamme on erikoiskoulutus omilla alueillaan, mitä sinä vieraana voit pitää takeena siitä, että saat niin nautinnollisen ja tehokkaan hoidon kuin mahdollista. Ota meihin yhteyttä ja autamme sinua löytämään hoidon, joka sopii juuri sinulle ja sinun tarpeisiisi.

Päiväkylpylä

Tietysti myös sinä, joka et asu hotellissamme, olet tervetullut viettämään rentouttavan päivän Selma Spa -kylpylässä. Tarjoamme neljä erilaista päiväpakettia alkaen 595 SEK per henkilö. Ota meihin yhteyttä halutessasi lisätietoja tai tehdä varauksen.

Lapset kylpylässä

Tiettyinä aikoina Selma Spa on paratiisi myös lapsiperheille. Näihin ajankohtiin kuuluvat muun muassa kaikki koululomat. Perhekausina meillä on paljon aktiviteetteja, jotka sopivat myös nuorimmille vieraillemme. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja perheystävällisistä jaksoistamme.

Ikäraja

Ota huomioon, että perheaikojen ulkopuolella koko kylpylä- ja treeniosastolla sekä altaissamme on 16 vuoden ikäraja ympäri vuorokauden.

Aukioloajat

Maanantai - torstai: 07.00 - 19.30
Perjantai - lauantai: 07.00 - 21.30
Sunnuntai: 07.00 - 19.30 

Varaa hoito tai päiväkylpylä

Olet tervetullut ottamaan yhteyttä meihin halutessasi lisätietoja tai tehdä varauksen puhelimitse +46 565 166 10
tai sähköpostitse reservation@selmaspa.se.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.566.102.004 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.