Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Sundsvall Sundsvall ,  Ruotsi

Quality Hotel™ Sundsvall

Sundsvall,  Ruotsi

Quality Hotel Sundsvall on täydellinen paikka sekä kokousten että lomien viettoon. Keskustan ostosalue, Stenstan, löytyy aivan kulman takaa. Hotellilla on 201 huonetta, 25 kokoustilaa, aulabaari, juhlasali sekä pysäköintihalli.

Quality Hotel™ Sundsvall 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Quality Hotel Sundsvall on enemmän kuin pelkkä kokoushotelli. Haluamme myös olla itsestään selvä valinta elämän juhlatilaisuuksien viettopaikaksi. Monikäyttöiset tilamme sekä ensiluokkainen ruoka ja juoma tekevät vierailustasi todellisen kokemuksen.

Aamiainen

Aamiainen on päivän tärkein ateria. Tästä syystä sen kuuluu olla sekä herkullinen että terveellinen. Olemme ylpeitä aamiaisbuffetistamme, josta löytyy myös laaja valikoima ekologisia vaihtoehtoja.

Aulabaari q.bar

Aulabaari q.bar on hotellin epävirallinen ja luonnollinen kohtaamispaikka. Se on täydellinen paikka kokoontumiseen ennen elokuviin menoa tai rentoutumiseen työpäivän, kongressin tai shoppailukierroksen jälkeen. Baarissa on viihtyisä, moderni ilmapiiri ja siellä on saatavissa sekä baarimenu että à la carte -lista. Quality Hotel kuuluu Nordic Choice Hotels -hotelliketjuun, joka välittää ympäristöstä ja vastuullisuudesta koskien käyttämiämme tuotteita. Paikallisesti tuotettu on meille tärkeää. Käytämme päivittäin hedelmiä, vihanneksia, yrttejä, leipää ja lukuisia muita tuotteita, jotka ovat ekologisia ja/tai ympäristömerkittyjä. Ostamme sesongin mukaisesti vihanneksia, juureksia ja hedelmiä, jotka on tuotettu paikallisesti. Ostamastamme kalasta ja äyriäisistä jopa 100 % on MSC- ja ASC-merkittyä. Varmistamme, ettemme käytä punaisella listalla olevia kaloja (kaloja, jotka ovat uhanalaisia tai viljelty kestämättömällä tavalla). 

Päivän lounas

Aveny downstairsissa sisääntulokerroksessa (sisäänkäynti Avenyyn) tarjoillaan arkisin päivän lounas.

Klubit scen Avenyssa

Club Deströyer ja Runt 50 ovat klubeja, jotka hallitsevat scen Avenya ja auttavat meitä tarjoamaan teille kaupungin laajimman viihdevalikoiman! 

Etsitkö juhlatilaa?

Olipa tilaisuutesi arkena tai viikonloppuna, pieni tai suuri, yksityinen tai firman järjestämä, me autamme mielellämme sinua tilan, ruokalistan sekä viihteen valitsemisessa. Otamme mielellämme tehtäväksemme viihteen ja muiden aktiviteettien varaamisen. Hyödynnä kokemustamme sekä viihdemaailman yhteistyökumppaneitamme!

Ruokasalimme/ravintolat

Tiloja yhdistämällä juhlasaliimme mahtuu 600 illallisvierasta. Pienempiin tiloihin jaettuna juhlasalin kapasiteetti sopii yhtä hyvin myös vaikka 100 vieraalle. Täältä löytyy kaksi esiintymislavaa sekä suuri baari.

Scen Aveny downstairs ja Rockbaren -baari

Scen Aveny downstairs pohjakerroksessa soveltuu täydellisesti cocktail-kutsuille tai buffetti-illallisille. Tilan kapasiteetti on 150 henkilöä. Rockbaren-baari, joka sijaitsee scen Aveny downstairsin yhteydessä, vetää 40 henkilöä. Huomaathan rokkaavat yksityiskohdat tilan sisustuksessa! Järjestätkö kokousta? Suosittelemme trubaduurin varaamista illanviettoon juhlatiloissamme.

Varaa pöytä

Ole hyvä ja ota meihin yhteyttä, jos haluat saada lisätietoja tai tehdä varauksen. Tämän voit tehdä puhelimitse numerossa +4660-16 00 88 tai +46 60 16 00 80.

Aamiainen

Maanantai: 06.00 - 09.30
Tiistai: 06.00 - 09.30
Keskiviikko: 06.00 - 09.30
Torstai: 06.00 - 09.30
Perjantai: 06.00 - 09.30
Lauantai: 07.30 - 10.30
Sunnuntai: 07.30 - 10.30

Päivän lounas Aveny

Maanantai: 11.00 - 13.00
Tiistai: 11.00 - 13.00
Keskiviikko: 11.00 - 13.00
Torstai: 11.00 - 13.00
Perjantai: 11.00 - 13.00
Lauantai: -
Sunnuntai: -

q.bar

Maanantai - lauantai: Avoinna klo 16.00 alkaen
Sunnuntai: -

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.413.004 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.