Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Sundsvall Sundsvall ,  Ruotsi

Clarion Hotel® Sundsvall

Sundsvall,  Ruotsi

Clarion Hotel Sundsvall on uusi, upea, moderni ja elegantti hotelli aivan Selångersånin tuntumassa, Sundsvallin kauniin keskustan sydämessä. Ainutlaatuinen tapaamispaikka, joka keskittyy designiin, ruokaan, juomaan, spahan, tapaamisiin ja tunnelmaan.

Clarion Hotel® Sundsvall 3,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  
  • Clarion Hotelleissa on aamupalalla aina tarjolla tuoretta leipää

Aamiainen

Meillä voit nauttia suuren ja ihanan aamiaisen joka aamu. Valittavanasi on paljon ekologisia ja terveellisiä vaihtoehtoja. Aamiainen sisältyy tietenkin huonehintaan!

Self service station

Onko sinulla kiire? Älä stressaa! Automaateissamme voit itse kirjautua sisään, maksaa ja kirjautua ulos - jos niin haluat. Meillä asumisen tulee olla yksinkertaista.

  • Pysäköintimahdollisuudet Clarion Hotelleissa

Pysäköinti

Pysäköintitalo City-P Norrmalmilla on avoinna ympäri vuorokauden ja se sijaitsee lähes hotellin seinänaapurina. Pysäköintitalossa on 442 pysäköintipaikkaa. Pysäköinti maksetaan paikan päällä eikä paikkoja voi varata etukäteen. Saatavilla on pysäköintipaikkoja myös sähköautoille ja käytettävissä on useita erilaisia maksutapoja.

  • Kuntoilumahdollisuudet Clarion Hotelleissa

Kuntosali

Hotellin kuntosalilla on useita treenausvälineitä ja hyvin tilaa harjoittelua varten. Kuntosali sijaitsee hotellin ylimmässä kerroksessa, Elements Span vieressä.

Aukioloajat

Ympäri vuorokauden

Spa & Wellness

Tervetuloa huippumoderniin spahamme, joka herättää kaikki kehosi ja sielusi aistit. Voit nauttia erilaisista kasvo- ja vartalohoidoista, lämmitetystä kattouima-altaasta upealla näkymällään Sundsvallin ylle sekä höyry- ja kuivasaunasta. Viikonloppuisin kohotamme sykettä katolla olevalla pool clubillamme. Huomioi, että Elements Span sisäänpääsystä veloitetaan sisäänpääsymaksu.

  • Eläinystävällisiä huoneita Clarion Hotelleissa

Lemmikkiystävällinen hotelli

Ota lemmikkisi mukaan matkalle! Meille Clarion Hotel Sundsvalliin myös koirat ovat tervetulleita. Ilmoitathan meille lemmikistäsi jo varauksen teon yhteydessä, niin voimme huolehtia teistä parhaalla tavalla.

Hinta

250 SEK per vierailu

  • Wi-Fi Clarion Hotelleissa

Wi-Fi

Langaton internet-yhteys on käytettävissä kaikkialla hotellissa. Yhteyden muodostamiseksi ei tarvita salasanaa. Surffaa vapaasti!

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.412.004 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.