Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Stenungsbaden Yacht Club Stenungsund ,  Ruotsi

Stenungsbaden Yacht Club

Stenungsund,  Ruotsi

Vaihda arki virkistävään annokseen suolantuoksuista Newport-eleganssia.. Ihaile luonnon monimuotoisuutta, järjestä luova kokous, aktivoidu sekä maalla että merellä ja rentoudu meidän kylpylässämme. Me olemme käteisetön hotelli.

Stenungsbaden Yacht Club 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
  • Tilat
  • Bluewater Sports & Health Club

Ainutlaatuinen yhdistelmä länsirannikon luontoa ja aktiviteetteja, kuten rantalentopalloa ja purjehdusta yhdistettynä viehättävään kylpylään altaineen, kuntosaleineen ja saunoineen - lämpimästi tervetuloa Bluewater Sports & Health Clubiin, erinomaiseen paikkaan lepoa ja aktiviteetteja varten. Hotellissamme voit tietysti nauttia myös ihanista hoidoista.

Kylpylä

Täällä kohtaat käsinkosketeltavan tuulahduksen amerikkalaisen itärannikon elämää. Meillä on lämpimiä lähteitä, poreallas, hyvinvointiallas sekä saunamaailma. Täällä voit nauttia lasillisen kylmää samppanjaa ja tarjolla on aina tuoreita hedelmiä ja vettä. Kylpylän sisäänpääsymaksu ei sisälly huoneen hintaan.

Hoidot

Bluewater Sports & Health Club tarjoaa kaikkea perinteisistä vartalohoidoista Madonnan viimeisimpään trendihoitoon. Haluatko apua meikin tekemisessä, saada itsellesi quick fixin tai ehkäpä haluat nauttia jostakin kylpylärituaaleistamme? Lue lisää hoidoistamme tästä oikealla olevasta listasta.

Kuntosali ja harjoittelu

Kuntosalillamme on erilaisia painonnostolaitteita, vapaita painoja sekä juoksumattoja, kuntopyöriä ja crosstrainereita. Tarjoamme päivittäin useita kunto-, voimailu- sekä tasapainotunteja. Kaikilla päivä- ja iltakylpylävierailla on vapaa pääsy kuntosalille, treenitunneille sekä esteradalle. Majoittuvilla vierailla on vapaa pääsy kuntosalille. Ilmoittautuminen tunneille on pakollinen ja se tehdään Bluewatersin vastaanottoon joko puhelimitse tai sähköpostitse.

Ikärajat

Kylpyläosasto ei ole periaatteessa lapsille sallittu, mutta 16 vuotta täyttäneet nuoret ovat tervetulleita huoltajan seurassa.

Kesällä aikavälillä 23.6–11.8 klo 07.00–12.00 toivotamme alle 12-vuotiaat lapset tervetulleiksi. Kello kahdentoista jälkeen ikäraja kylpyläosastollemme on 13 vuotta.

Yacht Kids

Koulujen lomien aikaan ovat kaikki lapset, ikään katsomatta, tervetulleita meille. Silloin on kylpylä auki lapsille tietyn ajan päivästä ja siellä on vilisemällä lapsille sopivia aktiviteettejä, mukavia hoitoja sekä reipasta liikuntaa. Ravintolan menu on täydennetty ruuilla, joista perheen nuoremmat tavallisesti pitävät. Pienimmät viihtyvät mielellään leikkihuoneessa tai piirtävät värikynillä piirustuslehtiölle päivällispöydän ääressä - jos heitä ei löydy elokuvasalista. Tyytyväiset lapset - tyytyväiset vanhemmat! 

Turvallinen

Stenungsbaden Yacht Club on Svenska Spahotell -yhdistyksen eli korkealuokkaisten hotellien kylpylätoiminnan yhdistyksen jäsen. Jäsenyys sisältää takuun siitä, että hotellillamme on tietynlainen hoitotarjonta ja aktiviteetit sekä että nämä toteuttaa hyvin koulutettu henkilökunta.

Bluewater Kylpylä

Säännölliset aukioloajat
Maanantai: 07.00 - 20.30
Tiistai: 07.00 - 20.30
Keskiviikko: 07.00 - 20.30
Torstai: 07.00 - 20.30
Perjantai: 07.00 - 20.30
Lauantai: 07.00 - 20.30
Sunnuntai: 07.00 - 20.30

2 tunnin spa-aika.

Kuntosali

Maanantai: 07.00 - 22.00
Tiistai: 07.00 - 22.00
Keskiviikko: 07.00 - 22.00
Torstai: 07.00 - 22.00
Perjantai: 07.00 - 22.00
Lauantai: 07.00 - 22.00
Sunnuntai: 07.00 - 22.00

Hinnat

Sisäänpääsymaksu kylpylään

Sunnuntai - torstai: 350 SEK
Perjantai: 450 SEK
Lauantai: 550 SEK

Sisältää kylpytakki-, tossu- ja pyyhevuokran. Kylpylän sisäänpääsymaksu ei sisälly huoneen hintaan. Niklas, ta bort fruktbuffé i meningen. 

Sisäänpääsy kuntosalille, ryhmäliikuntaan ja esteradalle

Maksuton sisäänpääsy asukkaille sekä päivä- ja iltakylpylävieraille.

Muut vieraat – kuntosali, esterata: 120 SEK
Muut vieraat – ryhmäliikunta: 180 SEK

Varaa hoito tai harjoittelupassi

Lämpimästi tervetuloa asiakaspalveluumme! Ota yhteyttä lisätietoja ja varauksia koskien puhelimitse +46 303 726 855 tai sähköpostitse bluewater@stenungsbaden.se.

Saat jopa 25% alennusta!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.409.006 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.