Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Friends Solna ,  Ruotsi

Quality Hotel™ Friends

Solna,  Ruotsi

Tervetuloa Quality Hotel Friendsiin – suurten hetkien tapahtumahotelliin! Lähellä Friends Arenaa ja Mall of Scandinaviaa. Järjestämme erilaisia, erikokoisia kokouksia ja tapahtumia kaikkiin tarkoituksiin. Hotellimme on täysin käteisetön.

Quality Hotel™ Friends 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Tervetuloa ylös Brasserie X -ravintolaan nauttimaan illallisesta fantastisilla näköaloilla!

Brasserie X

Toivotamme sinut tervetulleeksi baariin ja ravintolaamme 25. kerrokseen! Brasserie X:ssä pohjoismaiset perinteet kohtaavat ranskalaisen brasserien rennon tunnelman. Filosofia perustuu hyviin, maukkaisiin ja yksinkertaisiin aterioihin, jotka valmistetaan itse alusta asti. Koe avarat näköalat, nauti herkullisesta illallisesta tai vie ystäväsi baariin hyvälle drinkille.

Parveke

Kun haluat juhlia hääpäivääsi, tarjota liiketuttavallesi illallisen tai yllättää rakkaasi romanttisella illallisella tavallisena tiistaina, varaa ylellinen parvekkeemme, jossa on tilaa kahdelle. Täällä voitte istua erillänne muista, mutta silti tuntea ravintolan tunnelman.

Tervetuloa Brasserie X -ravintolaan!

Varaa pöytä

Ota meihin yhteyttä, jos haluat saada lisätietoja tai tehdä varauksen. Tämän voit tehdä joko puhelimitse numerossa +46 8 705 70 79 tai sähköpostitse osoitteessa restaurang.friends@choice.se.

Voit myös varata pöydän netissä

Brasserie X

Monday-Saturday, 5pm-10pm (kitchen close at 9:30 pm)

Due to the effects of the corona virus, vastly reduced travelling and cancelled events your stay with us may differ from your regular experience. You may find the latest information about our opening hours, room cleaning, breakfast etc. at http://info.qhf.se or by contacting us at 08 705 70 00.

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.409.006 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.