Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

The Night Hunt

Oletko pisteiden metsästäjä? Sitten meidän syksyn metsästys on juuri sinulle! Yövy 5 yötä ja saat 7500 ylimääräistä bonuspistettä, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus viettää yö yksityisesti omassa hotellikerroksessa kavereidesi kera.

Syksyn metsästys on alkanut ja takaamme selkeät polut ja helpon saaliin!

Valmistaudu tähtäämään bonuspisteisiimme! Ja sinun on varmasti hankala löytää helpompaa saalista... Varausaika on 24.9. - 31. 12. 2020, ja annamme sinulle 7500 ylimääräistä bonuspistettä jokaista viikkoa kohti (eli yhden bonus-yön!). Ja metsästämistä on vieläkin enemmän! Jokaisella, joka viipyy kanssamme 5 yötä (tai enemmän) tänä aikana, on mahdollisuus voittaa KOKO hotellikerros yhdeksi yöksi, jolloin voit tuoda pehmolelusi ... tai rakkaasi, jos haluat ... . sekä nauttia todellisesta hotelliluksuksesta!

Kuinka se toimii?
  1. Ole Nordic Choice Clubin jäsen
  2. Kirjaudu sisään.
  3. Kirjaudu ulos.
  4. BOOM - Olet yhden yön lähempänä bonuspisteitä ja suurta palkintoa omasta hotellikerroksesta!

Etkä tarvitse metsästyslupaa osallistuaksesi! Varmistat vain, että olet Nordic Choice Clubin jäsen. Ja jos et ole vielä, niin liity klubiin täällä!

Koko hotellikerros vain sinulle

Ei pelkästään bonuspisteitä - vaikka nekin ovat jo erinomainen saalis! Jos yövyt 5 yötä (tai enemmän) 24.9. - 31.12.2020, sinulla on myös mahdollisuus voittaa koko hotellikerros itsellesi yhdeksi yöksi! Kutsu 19 parasta ystävääsi ja nauti hotellin ylellisyydestä - tietysti aamiaisen kanssa.

Jos yövytte kanssamme vähintään 5 yötä, otamme teihin yhteyttä sähköpostitse ja ilmoitamme kilpailuun osallistumisesta. Se on hyvin yksinkertaista, sinun tarvitsee vain vastata nopeaan kysymykseen. Hotellikerroksia on Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Suomessa, yhteensä neljä, yksi kussakin maassa.

Täyttäisin nuo tarkemmat hotellit tekstiin vasta kun kaikki on päätetty....

Yleiset metsästyssäännöt:
  • Joka viidennestä hotelliyöstä, jonka vietät kanssamme 24.9.- 31.12. 2020, saat ylimääräiset 7500 bonuspistettä, eli ylimääräisen bonusyön jäsenenä ansaitsemiesi pisteiden lisäksi.
  • Tarjous koskee Nordic Choice Clubin jäseniä, jotka ovat varanneet tarvittavan määrän varauksia, joista ansaitsee bonuspisteitä. Varausaikaa ei ole olemassa - sinun tarvitsee vain varmistaa, että oleskelu tapahtuu määrätyn ajanjakson sisällä.
  • Kun olet asunut luonamme 5 yötä, saat sähköpostitse tietoa siitä, miten voit osallistua kilpailuun omasta hotellikerroksesta. Voittajat valitaan ja heihin otetaan yhteyttä viimeistään 11.1. 2021

YÖJAHTI ALKAKOON!

Ehdot:
Kampanjajakson aikana ansaitut ylimääräiset bonuspisteet lisätään tilillesi viimeistään 11. 01. 2021. Hotellikerrosten voittajiin otetaan yhteyttä viimeistään 11. 01.2021. Huomaa, että matkakulut eivät sisälly hintaan. Voittajat saavat koko hotellin kerroksen käyttöönsä valitsemallaan viikonlopun yöllä (pe-su) 31. 3. 2021 asti saatavuuden mukaan. Palkinto sisältää 20 hotellivierasta. Voittaja maksaa voittoveron.

Saat jopa 25% alennusta!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.399.010 22
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.