Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Friends Solna ,  Ruotsi

Quality Hotel™ Friends

Solna,  Ruotsi

Tervetuloa Quality Hotel Friendsiin – suurten hetkien tapahtumahotelliin! Lähellä Friends Arenaa ja Mall of Scandinaviaa. Järjestämme erilaisia, erikokoisia kokouksia ja tapahtumia kaikkiin tarkoituksiin. Hotellimme on täysin käteisetön.

Quality Hotel™ Friends 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Self-service check-in

Jos suosit laitteita ihmisten sijaan tai et vain ehdi jonottaa, voit kirjautua sisään fiksuilla itsepalvelu-check-in-laitteillamme tai puhelimellasi!

Aamiainen

Jotta jaksaisi koko päivän kokouksissa, on tärkeää aloittaa aamu hyvin. Hyvän aloituksen saat nauttimalla herkullisen ja terveellisen aamiaisbuffetimme, johon lukeutuu valikoima ekologisia tuotteita. Kunnon hotelliaamiainen, joka sisältyy tietysti huoneen hintaan.

Aamiainen tarjoillaan:

Maanantai - perjantai: 06.30 - 09.00
Lauantsi - sunnuntai: 07.30 - 10.30 

Aamiaistarjoilumme aukioloajat voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Pysäköinti

Parkman tarjoaa ulkopysäköintipaikkoja aivan hotellin yhteydessä ja Friends Arenan ympärillä. Paikkoja ei voi varata etukäteen. Maksu suoritetaan Parkmanin parkkiautomaateilla tai EasyPark-sovelluksella. Huomioithan Friends Arenan tapahtumia koskevat kyltit, sillä tällöin pysäköintipaikat voivat olla suljettu.

Muut pysäköintimahdollisuudet

Mikäli pysäköintipaikat ovat täynnä, suosittelemme Arenagaragetia, joka sijaitsee Evenemangsgatanilla ja sopii yli kahden tunnin mittaiseen pysäköintiin – löydät hinnat ja ehdot täältä. Lyhyempää vierailua varten voit pysäköidä veloituksetta Mall Of Scandinavian pysäköintihallissa kahteen tuntiin saakka, jonka jälkeen pysäköinnistä veloitetaan kultakin alkavalta puolelta tunnilta. Hinnat ja ehdot löydät täältä.

Kuntoilutilat

Kuntoilutilamme on varusteltu laitteilla, jotka parantavat kuntoa ja lihasvoimaa. Täältä löytyy myös kaksi saunaa, joissa voit pehmentää lihaksia treenin jälkeen. Kuntosali on hotellivieraille maksuton. Joka tiistai klo 18.15 toivotamme kaikki vieraamme tervetulleiksi yhteiselle lenkille yhdessä Runacademy-juoksuryhmän kanssa. Nähdään aulassa!

Aukioloajat:

Joka päivä: 06.00 - 23.00

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Lemmikkiystävällinen hotelli

Lemmikkieläimet ovat enemmän kuin tervetulleita hotelliimme. Lemmikkieläimen majoituksesta veloitamme huonehinnan lisäksi 250 SEK per vierailu. Muistathan mainita huonevarauksen yhteydessä lemmikkieläimestäsi, jotta voimme varata teille sopivan huoneen.

 • Express Check-outin avulla kirjaudut nopeasti ulos Quality Hotelleista

Express Check-out

Hyödynnä vuorokauden kaikki minuutit! Jos ilmoitat haluavasi Express Check-outin sisäänkirjautumisen yhteydessä, voit yksinkertaisesti jättää avaimesi meidän Express Check-out -laatikkoomme, kun lähdet hotellilta.

Wi-Fi

Jokaisessa hotellihuoneessa ja yhteisissä tiloissa on maksuton, langaton internet-yhteys. Saat muodostettua internet-yhteyden QualityGuest Wifi -verkkoon joko noutamalla tunnukset vastaanotosta tai käyttämällä Nordic Choice Club -jäsennumeroasi. Yksinkertaista ja mukavaa.

Lounge 24

Jos mielesi tekee jotain hyvää päivän aikana, illalla tai yöllä, löydät meiltä suuren valikoiman snackseja, kevyempiä ruoka-annoksia, juotavaa sekä muita tarpeellisia tarvikkeita ja tavaroita aulassamme sijaitsevasta Lounge 24:sta. Lounge 24:n ansiosta voit olla sekä aamuvirkku että yökukkuja. Olet tervetullut luoksemme – milloin tahansa!

Muut palvelut

 • Juoksureitit
 • Juhlasali
 • Hissi
 • Sauna
 • Taulu-TV
 • Kongressikeskus
 • Ravintola
 • Esteettömiä huoneita
 • Jääpalakone
 • Kokoushuoneita
 • Savuton hotelli
 • Baari

Saat jopa 25% alennusta!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.409.006 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.