Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Hotellit Solna

Tervetuloa tulevaisuuden kaupunkiin, Solnaan. Tukholman pohjoispuolelta löydät ainutlaatuisen ympäristön, joka on täynnä aktiviteetteja ja korkealaatuista majoitusta.

Lähellä ostosmahdollisuuksia ja kulttuuria

Solnassa sijaitsee Friends Arena – uusi jalkapallon kansallisareena ja myös monien suurten konserttien näyttämö. Hotellissa Quality Hotel Friends asuessasi sinulla on lähelläsi sekä Friends Arena että ostoskeskus Mall of Scandinavia – Pohjoismaiden toiseksi suurin ostoskeskus. Hotellissa on kodikas ja vilkas ilmapiiri ja täällä olet lähellä suuria hetkiä ja tapahtumia. Hotellin välittömässä läheisyydessä ovat lähiliikenteen junat, metro ja linja-autot. Lisäksi Stockholm Arlanda Airport- ja Bromma Stockholm Airport -lentokentät sijaitsevat kätevän etäisyyden päässä hotellilta.  

Linnoja, puistoja ja huvituksia – Solnassa on jokaiselle jotakin

Suuri osa Pohjois-Tukholman nähtävyyksistä sijaitsee Solnassa. Kaupunki tarjoaa useita mahtavia linnoja, suuria tapahtumia, vaihtelevaa kulttuuria ja kauniita puistoja. Upea Hagaparken, josta löytyy niin linna kuin valtavia nurmikoitakin, kuuluu Solnan kunnalle ja se sijaitsee kuuden minuutin päässä Quality Hotel Friends - hotellista. Puistoa kutsutaan usein Ruotsin kauneimmaksi englantilaiseksi puistoksi ja siellä on useita merkillisiä rakennuksia – kuten esimerkiksi Koppartälten, Ekotemplet, turkkilainen kioski ja kiinalainen paviljonki. Puistossa sijaitsee myös Haga slott – kruununprinsessaparin koti. Solnassa voit myös tutustua eksoottisiin eläimiin Fjärilshusetissa. Nauti kävelemisestä ympäriinsä vapaasti lentävien perhosten joukossa suurissa trooppisissa kasvihuoneissa tai tutustu yhteen Pohjoismaiden suurimmista haialtaista.      

Kongressit, kokoukset ja tilat Solnassa

Haluatko tietää enemmän kongressi- ja kokoustiloistamme Solnassa? Löydät tarjontamme tästä.

Lähellä sijaitsevia kohteita

Stockholm
Södertälje
Haninge

Lue vähemmän
22 hotellia alueella: Solna

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.566.102.004 22
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.