Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Skellefteå Stadshotell Skellefteå ,  Ruotsi

Quality Hotel™ Skellefteå Stadshotell

Skellefteå,  Ruotsi

Tervetuloa hotelliin joka tarjoaa nykyaikaiset kokoustilat ja keskeisen sijainnin Skellefteåssa. Hotellimme on erinomainen valinta niin suuremmille kuin pienemmillekin kokouksille ja tapahtumille tai ihan vain rentoutumiseen.

Quality Hotel™ Skellefteå Stadshotell 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Quality Hotel™ Skellefteå Stadshotell

Standard kaksi erillistä vuodetta Maks. 2 henkilöä + 1 mahdollinen lisävuode

Lue lisää
Mukavat huoneet kodikkaalla tunnelmalla. Hiljattain remontoiduissa huoneissa on 140 cm leveä parivuode. Joissain huoneista on kaksi erillistä, 90 cm leveää vuodetta. Kaikista huoneista löytyy mukava työtila sekä nojatuoli rentoutumiseen. Kokonaan kaakeloidut kylpyhuoneet, joissa on wc ja suihku. Huonesiivous sisältyy hintaan, mutta sinun tulee muistaa ripustaa kyltti huoneesi oveen siivousta edeltävänä päivänä viimeistään klo 23.00, jos haluat, että huoneesi siivotaan.
 • Aamiainen sisältyy hintaan
 • Wi-Fi
 • Tupakointi kielletty
Katso hinnat ja saatavuus

Superior 1hh Maks. 1 henkilö

Lue lisää
Mukavat huoneet, joissa on miellyttävä sekoitus designia ja toiminnallisuutta. Yhden hengen Superior-huoneissa on joko 120 cm leveä vuode (joissain huoneissa 105 cm leveä) sekä mukava työtila. Kokonaan kaakeloidut kylpyhuoneet, joissa on wc ja suihku – joissakin huoneissa myös kylpyamme. Huonesiivous sisältyy hintaan, mutta sinun tulee muistaa ripustaa kyltti huoneesi oveen siivousta edeltävänä päivänä viimeistään klo 23.00, jos haluat, että huoneesi siivotaan.
 • Aamiainen sisältyy hintaan
 • Wi-Fi
 • Tupakointi kielletty
Katso hinnat ja saatavuus

Superior 2hh (erilliset vuoteet) Maks. 2 henkilöä + 1 mahdollinen lisävuode

Lue lisää
Mukavat huoneet, joissa on miellyttävä sekoitus designia ja toiminnallisuutta. Kahden hengen Superior-huoneissa on kaksi erillistä, 90 cm leveää vuodetta sekä mukava työtila. Joissain huoneissa on parivuode. Kokonaan kaakeloidut kylpyhuoneet, joissa on wc ja suihku, joissakin huoneissa myös kylpyamme. Superior-huoneistamme kolme on esteettömiä. Joissakin kahden hengen huoneissa on uusittu sisustus sekä parivuode erillisvuoteiden sijaan. Huonesiivous sisältyy hintaan, mutta sinun tulee muistaa ripustaa kyltti huoneesi oveen siivousta edeltävänä päivänä viimeistään klo 23.00, jos haluat, että huoneesi siivotaan.
 • Aamiainen sisältyy hintaan
 • Wi-Fi
 • Tupakointi kielletty
Katso hinnat ja saatavuus

Deluxe 2hh (erilliset vuoteet) Maks. 2 henkilöä + 1 mahdollinen lisävuode

Lue lisää
Uudet ja kauniisti sisustetut kahden hengen Deluxe-huoneet, joista avautuu näköala joko Stadsparkeniin tai Skellefteån keskustan kattojen yli. Huoneissa on kaksi erillistä, 90 cm leveää vuodetta, mukava työtila ja ihana sohvaryhmä. Kokonaan kaakeloidut kylpyhuoneet, joissa on wc, suihku ja oma sauna. Kylpytakit sisältyvät hintaan. Huonesiivous sisältyy hintaan, mutta sinun tulee muistaa ripustaa kyltti huoneesi oveen siivousta edeltävänä päivänä viimeistään klo 23.00, jos haluat, että huoneesi siivotaan.
 • Aamiainen sisältyy hintaan
 • Wi-Fi
 • Tupakointi kielletty
Katso hinnat ja saatavuus

Sviitti Maks. 2 henkilöä

Lue lisää
Kahden hengen sviittimme sopivat niille, jotka haluavat vierailultaan hieman tavallista enemmän. Huoneissa on erillinen makuuhuone 200 cm leveällä parivuoteella sekä olohuone televisiolla. Kaunis sisustus ja näkymä kokonaan tai osittain Stadsparkeniin. Kaksoissviiteissä on myös työtila, lisäkomero sekä erillinen WC makuuhuoneen yhteydessä. Ihanan pehmeät kylpytakit ja tohvelit sisältyvät hintaan. Meiltä löytyy nyt kaksi täysin uutta topfloor-sviittiä. Nämä sviitit on varusteltu parivuoteella, sohvaryhmällä, ruokapöydällä sekä upealla, suurella saunalla. Näkymä kohti Stadsparkenia sekä jokea. Huonesiivous sisältyy hintaan, mutta sinun tulee muistaa ripustaa kyltti huoneesi oveen siivousta edeltävänä päivänä viimeistään klo 23.00, jos haluat, että huoneesi siivotaan.
 • Aamiainen sisältyy hintaan
 • Wi-Fi
 • Tupakointi kielletty
 • Perhehuone
Katso hinnat ja saatavuus

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!

Etkö ole vielä jäsen? Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.550.355.003 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.