Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Grand Östersund Östersund ,  Ruotsi

Clarion Hotel® Grand Östersund

Östersund,  Ruotsi

Clarion Hotel Grand sijaitsee erinomaisella paikalla, keskellä Östersundia. 197 hotellihuonetta, 11 kokoushuonetta, rentoutumisosasto uima-altaineen, aulabaari, Kitchen & Table -ravintola sekä omistautunut henkilökunta. Me olemme käteisetön hotelli.

Clarion Hotel® Grand Östersund 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Rentoudu kiireisen päivän jälkeen tai lataudu iltaa varten rentoutumisosastollamme.
Hetki lepoa ja rauhaa

Clarion Hotel Grand Östersundin rentoutumisosasto on rauhallinen ja harmoninen paikka, jossa voit pulahtaa uima-altaaseen tai lämmitellä ihanassa saunassamme. Uima-allas, kuntosali ja rentoutumisosasto ovat hotellivieraidemme käytössä maksutta.

Treeni sisällä

Jos haluat pysyä hyvässä kunnossa vierailusi aikana, löydät crosstrainerin ja juoksumaton hiljattain rakennetulta kuntosaliltamme, joka on uima-altaan vieressä. Teemme myös yhteistyötä STC:n kanssa, joka sijaitsee muutaman minuutin kävelymatkan päässä hotellilta ja jossa voit treenata maksuttomasti heidän aukioloaikoinaan (www.stc.se).

Treeni ulkona

Koe Östersundin luonto hotellin lähistöllä sijaitsevien juoksu- ja  pyöräilyreittien avulla tai kokeile powerwalkia. Östersundin Stadion sijaitsee 15 minuutin kävelymatkan päässä hotellilta ja talviaikaan siellä on 89 km huollettuja maastohiihtolatuja. Östersundissa pääset siis nauttimaan raikkaasta jämtlantilaisesta ulkoilmasta! Voit lainata polkupyörän vastaanotostamme. 

Kuntosali, uima-allas ja rentoutumisosasto

Maanantai: 10.00 - 22.00
Tiistai: 07.00 - 22.00
Keskiviikko: 07.00 - 22.00
Torstai: 07.00 - 22.00
Perjantai: 07.00 - 22.00
Lauantai: 07.00 - 22.00
Sunnuntai: 07.00 - 22.00

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.413.004 22
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.