Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Hotellit Östersundissa

Tervetuloa Jämtlantiin ja jännittävään Östersundiin. Kaupunki on rauhoittava paikka, jossa voit kokea niin kulttuuria ja urheilua kuin korkealuokkaista majoitustakin.

Jämtlandin ainoan kaupungin sydämessä

Östersund on viehättävä kaupunki, jonka suosio on kasvanut samaa tahtia kuin jalkapallojoukkue Östersunds ÖFK:n menestys. Kaupunki sijaitsee Storsjön-järven rannalla ja se on tänä päivänä Jämtlannin ainoa kaupunki. Hotellissa Clarion Hotel Grand Östersund, osoitteessa Prästgatan 16, asut Östersundin sydämessä ja lähellä lähes kaikkea. Östersundin kujia reunustavat pienet ja viihtyisät kaupat, jotka houkuttelevat mukavaan shoppailuun, mitä tulee paikallisiin käsityö- ja käyttöesineisiin. Aivan hotellin kynnyksen ulkopuolelta löydät ostoskeskukset Mittpunkten ja Kärnan, joista löytyy niin urheilutuotteita, päivittäistavaroita kuin vaatteitakin. Keskustasta sinulla on vain 15 minuutin matka Åre-Östersundn lentoasemalle. Östersundin uusi helmi, urheilu- ja kongressihotelli Quality Hotel Frösö Park, sijaitsee aivan lentokentän lähellä, tarjoten upean näköalan tunturimaailmaan.

Rentouttava kylpylä ja energiaa antava treeni

Clarion Hotel Grand Östersundissa asut lämpimissä ja kutsuvissa huoneissa. Lisäksi sinulla on pääsy rentoutumisosastolle, jossa voit käydä uimassa uima-altaassa tai lämmitellä ihanassa saunassa. Jos haluat kohottaa kuntoasi vierailusi aikana, löydät myös treenilaitteita uima-altaan vierestä. Lisäksi treenaat vieraanamme maksutta vuorokauden ympäri Stargym-kuntosalilla, joka sijaitsee 700 metrin päässä hotellin sisäänkäynnistä. Vastaanotosta voit lainata polkupyörän, potkukelkan ja kävelysauvat – lähde ulos haukkaamaan raikasta Jämtlannin ilmaa ja lataa akkusi! Quality Hotel Frösö Parkissa voit nauttia aivan upouudessa kylpylässä, jossa on valikoima sisä- ja ulkouima-altaita sekä rentoutumisalueita. Rentoudu nauttimalla ihanasta hieronnasta tai kylpylähoidosta.

Mielenkiintoinen historia ja hermoja kutkuttavia retkiä – Östersundissa on jokaiselle jotakin

Östersundissa sinulla on mahdollisuus moniin kokemuksiin. Vieraile Vinterparkenissa, tee retki Storsjön-järven jäälle tai tutustu Storsjöbadetiin. Palkittu lääninmuseo Jamtli koostuu ulkoilmamuseosta kulttuurihistoriallisilla rakennuksilla sekä sisätiloista löytyvästä museosta. Ensimmäisenä museona Ruotsissa Jamtli alkoi vuonna 1984 työskennellä elävän historian parissa, kun näyttelijät muuttivat miljööhön ja alkoivat esittää arkielämää menneiltä ajoilta. Jos haluat tutustua jännittäviin eläimiin, voit vierailla Frösö Zoo -eläintarhassa, lähellä Quality Hotel Frösö Parkia. Lisäksi sinulla on mahdollisuus nähdä hirviä Moosegardenissa ja mennä Karhusafarille.

Kongressit, kokoukset ja tilat Östersundissa

Haluatko tietää lisää kongressi- ja kokoustiloistamme Östersundissa? Löydät tarjontamme tästä.

Lähellä sijaitsevia kohteita

Åre

Lue vähemmän
3 hotellia alueella: Östersund

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.566.102.004 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.