Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Comfort Hotel® Norrköping Norrköping ,  Ruotsi

Comfort Hotel® Norrköping

Norrköping,  Ruotsi

Comfort Hotel Norrköping on Norrköpingin jännittävin hotelli, josta löytyy 186 hotellihuonetta, ja kuntosali. Kaikki tämä upean designin ja loistavan sijainnin kera – vain 5 minuuttia Norrköpingin päärautatieasemalta. Me olemme käteisetön hotelli.

Comfort Hotel® Norrköping 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Aamiainen

Tarjoamme runsaan aamiaisbuffetin, joka sisältää lukuisia ekologisia vaihtoehtoja. Panostamme kestävään ja terveelliseen valikoimaan ja olemme vähentäneet punaisen lihan määrää. Kuulostaa hyvältä, eikö totta? Hotellissamme voit nauttia maukkaasta aamiaisesta hyvällä omallatunnolla! Aamiainen sisältyy aina huoneen hintaan.

Aamiainen tarjoillaan:

Maanantai - perjantai: 06.30 - 09.30
Lauantai -  sunnuntai: 07.30 - 10.30

Aamiaistarjoilun aukioloajat voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Pysäköinti

Pysäköi fiksusti ja helposti omaan pysäköintihalliimme. Pysäköinti maksaa 150 SEK per vuorokausi, eikä paikkoja voi varata etukäteen. Kerro siis meille pysäköintitarpeestasi hotelliin sisäänkirjautumisen yhteydessä. Hotellin ympäristössä on myös kunnallisia, maksullisia pysäköintipaikkoja.

Barception

Comfort Hotel Norrköping -hotellissa haluamme erottua joukosta ja tehdä asiat omalla tavallamme. Halusimme baarin ja tarvitsimme vastaanoton – yhdistimme nämä ja VOILÀ – tuloksena syntyi Barception. Voit kirjautua sisään ja tilata samalla kylmän oluen tai lasillisen tuoremehua. It’s Business as unusual, baby!

Kokoustilat

Meidän neljä, jopa 50 henkilöä vetävää, kokoustilaamme on varustettu uusimmalla teknologialla ja tilat tarjoavat kaiken, mitä tarvitset tapaamisen tai kokouksen järjestämiseen. Studio 1 on varustettu projektorilla, pienellä valkotaululla ja fläppitaululla. Studioista 2-4 löytyy 48 tuuman TV, HDMI-sisääntulolla (VGA-adapterin voit lainata meiltä), pieni valkotaulu sekä fläppitaulu. Jos haluatte pitää pienen tauon kokouksenne lomassa, tarjoamme päiväpaketin, joka sisältää kaksi kahvitaukoa sekä lounaan. Voitte myös tottakai tilata ainoastaan kahvia tai lounasta – kokoamme juuri teille sopivan kokouspaketin.

Varaa kokoustila jo nyt

Jos haluat saada lisätietoja tai varata kokoustilan, voit ottaa meihin yhteyttä joko sähköpostitse tai soittamalla numeroon +46 11 156 500. Alapuolella näet kokoustilojemme kapasiteetit.

Studio 1

Elokuvamainen istuinjärjestys: 45 henkilöä
Koululuokkamainen istuinjärjestys: 36 henkilöä
U-pöytä: 25 henkilöä

Studio 2 ja Studio 4

Max 12 henkilöä

Studio 3

Max 8 henkilöä

Lobbyshop

Lobbyshopista voit ostaa tarpeellisia hygieniatarvikkeita, kuten sampoota ja hiustenhoitoainetta. Lisäksi voit ostaa edullisia salaatteja, smoothieita, virvokkeita, naposteltavia ja karkkeja. Lobbyshopista löytyy myös miniapteekki. Myymälämme on avoinna ympäri vuorokauden.

Kuntosali

Meillä Comfort Hotel Norrköping -hotellissa treenaat moderneissa tiloissa. Täällä voit treenata niin kestävyyttä kuin tehdä voimaharjoitteluakin. Kuntosali on luonnollisesti avoinna kaikille hotellimme vieraille. Päivitämme piakkoin lisätietoja muun muassa aukioloajoista, muista käydä tarkastamassa tilanne täältä pian uudelleen!

Self service station

Jos suosit laitteita ihmisten sijaan tai et vain ehdi jonottaa, voit kirjautua sisään fiksuilla itsepalvelu-check-in-laitteillamme tai puhelimellasi!

Lemmikkiystävällinen hotelli

Comfort Hotel Norrköping -hotelliin ovat tervetulleita myös nelijalkaiset ystäväsi. Lemmikkieläimen majoituksesta veloitamme huonehinnan lisäksi 250 NOK/vierailu. Opaskoirat majoittuvat luonnollisesti maksutta. Muistathan mainita lemmikkieläimestä huonevarauksen yhteydessä, jotta voimme varata sinulle ja lemmikillesi sopivan huoneen.

Myöhäinen check-out sunnuntaisin

Me rakastamme rentoja sunnuntaiaamuja! Meillä voit nukkua sunnuntaisin pitkään ja luovuttaa huoneesi vasta klo 18.00, ilman lisämaksua. Aikainen check-in ja myöhäinen check-out on mahdollista myös muina päivinä, varaustilanteesta riippuen ja lisämaksua vastaan.

Myöhäinen check-out on mahdollinen tilan niin salliessa, joten ole hyvä ja ota aina yhteyttä vastaanottoon saadaksesi lisätietoja kapasiteetista. Kesäaikaan meillä on todella paljon vieraita, joten tällöin meillä on usein vaikeuksia tarjota tätä palvelua, mutta ota meihin kuitenkin yhteyttä paikan päällä!

WiFi

At Comfort Hotel Norrköping, there is free WiFi all throughout the hotel. Simply connect to the "ComfortHotel" network, no password required!

Muut palvelut

 • Ilmainen Wi-Fi
 • Ekologinen aamiainen
 • Hissi
 • Ulkopysäköinti
 • Sisäpysäköinti
 • Kassakaappi huoneessa
 • Taulu-TV
 • Toisiinsa yhdistyviä huoneita
 • Kopiokone
 • Faksi
 • Esteettömiä huoneita

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.413.004 26
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.