Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Comfort Hotel® Norrköping Norrköping ,  Ruotsi

Comfort Hotel® Norrköping

Norrköping,  Ruotsi

Comfort Hotel Norrköping on Norrköpingin jännittävin hotelli, josta löytyy 186 hotellihuonetta, ja kuntosali. Kaikki tämä upean designin ja loistavan sijainnin kera – vain 5 minuuttia Norrköpingin päärautatieasemalta. Me olemme käteisetön hotelli.

Comfort Hotel® Norrköping 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Comfort Hotel® Norrköping

Standard yhden hengen huone Maks. 1 henkilö

Lue lisää
 • Aamiainen sisältyy hintaan
 • Wi-Fi
 • Tupakointi kielletty
Katso hinnat ja saatavuus

Standard kahden hengen huone Maks. 2 henkilöä + 1 mahdollinen lisävuode

Lue lisää
Standard-huoneessa on mukava 160 cm leveä parivuode, työskentelytilaa, vaatekaappi ja nojatuoli, jossa voit rentoutua pitkän päivän jälkeen. Kylpyhuoneessa on suihku ja hiustenkuivain. Perhehuoneen järjestämiseen on kaksi eri vaihtoehtoa: 1. Varaa kaksi kahden hengen huonetta ja mainitse varauksen yhteydessä toive huoneiden yhdistämisestä väliovella. 2. Varaa yksi kahden hengen huone ja mainitse varauksen yhteydessä toive twin-huoneesta, jossa on kaksi erillistä 105 cm leveää vuodetta. Ilmoita myös mukana matkustavien lasten lukumäärä. Huonesiivous sisältyy hintaan, mutta tulee tilata Barceptionista etukäteen.
 • Aamiainen sisältyy hintaan
 • Wi-Fi
 • Tupakointi kielletty
Katso hinnat ja saatavuus

Superior kahden hengen huone Maks. 2 henkilöä + 1 mahdollinen lisävuode

Lue lisää
Kaipaatko enemmän tilaa, uniikkia designia, jossa yhdistyy vanha ja uusi, tai yllättää läheisesi hienommalla huoneella? Valitse upea Superior-huoneemme. Kaikki Superior-huoneet sijaitsevat kahdessa vanhemmassa rakennuksessa, joiden sisustuksessa yhdistyvät vanhan viehätysvoima ja modernit yksityiskohdat. Huoneissa on 160 cm leveä parivuode, työskentelytila, nojatuoli, vaatekaappi ja tv. Kylpyhuoneessa on kylpyamme tai suihku ja hiustenkuivain. Joissakin huoneissa on myös vuodesohva. Täydellinen valinta perheille tai ystäväseurueelle, jotka haluavat panostaa mukavampaan majoitukseen. Huonesiivous sisältyy hintaan, mutta tulee tilata Barceptionista etukäteen.
 • Aamiainen sisältyy hintaan
 • Wi-Fi
 • Tupakointi kielletty
Katso hinnat ja saatavuus

Perhehuone Maks. 4 henkilöä

Lue lisää
Perhehuone on itsestäänselvä valinta viikonloppuun perheen tai kaveriporukan kesken! Tämä huone on itse asiassa kaksi huonetta, jotka yhdistyvät toisiinsa välioven avulla – molemmissa huoneissa on 160 cm leveä vuode ja oma kylpyhuone suihkulla ja hiustenkuivaajalla. Kummastakin huoneesta löytyy lisäksi oma TV, joten illan elokuvan voi valita ihan itse. Huonesiivous sisältyy hintaan, mutta tulee tilata Barceptionista etukäteen.
 • Aamiainen sisältyy hintaan
 • Wi-Fi
 • Tupakointi kielletty
 • Perhehuone
Katso hinnat ja saatavuus

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!

Etkö ole vielä jäsen? Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.550.355.003 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.