Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ View Malmö ,  Ruotsi

  • Quality Hotel View'n Ströget-kokoustila, jossa tilaa 270 henkilölle

Quality Hotel™ View

Malmö,  Ruotsi

Quality Hotel View on upea kokoushotelli, joka sijaitsee uuden Hyllien kaupunginosan sydämessä, keskellä Malmöä. Emporia-ostoskeskus, Malmö Arena ja paljon muuta löytyy hotellin lähistöltä. Täältä pääset hetkessä junalla myös Kööpenhaminaan ja Kastrupiin.

Quality Hotel™ View 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  
  • Naposteltavia oliiveja Bar X -baarissa Malmössä

Bar X & Lounge tarjoaa erinomaisen, rennon tunnelman, tarkkaan valittuja, maukkaita juomia sekä pienempiä ruoka-annoksia.

Bar X & Lounge

Kaikki ovat tervetulleita luoksemme, olitpa sitten hotellivieras, lähialueen asukas, töissä alueella tai vierailemassa Hyllien kaupunginosassa. Tarjoamme mukavan, rennon tunnelman, jossa voit ottaa iisisti raskaan työpäivän jälkeen tai juhlia jotakin hauskaa tapahtumaa ystävien ja perheen kera. Tarjoamme lisäksi muutamia tarkkaan valittuja juomia ja pienempiä ruoka-annoksia. Istahda alas yhteen loungen pehmeistä sohvista ja nauti!

Hockey Burger Deal – Bar X

Jääkiekkokauden aikana Bar X on erinomainen paikka rentoutumiseen sekä ennen otteluita että niiden jälkeen. Meillä pääset Malmö Arenalla järjestettävän jääkiekko-ottelun yhteydessä nauttimaan maukkaasta hampurilaisesta ja virkistävästä oluesta hintaan 198 SEK.

Lauantain kotiotteluiden yhteydessä avaamme ovemme aina 2 tuntia ennen areenan ovien aukeamista. Meidät löydätte Quality Hotel View'sta – vain 100 metrin päässä areenalta.

Pikkusuolaista ja pieniä annoksia baarista joka päivä

Maanantaista sunnuntaihin voit tilata pikkusuolaista ja pieniä annoksia Bar X -baarista klo 17.00 alkaen. Voit myös nauttia Päivän Lounaasta maanantaista perjantaihin klo 11.30 - 13.30. Meillä on myös tarjolla runsaasti voileipiä, pikkuleipiä sekä muuta pientä mukavaa ja makeaa joka päivä klo 16.00 alkaen.

Bar X

Maanantai: 16.00 - 23.30
Tiistai: 16.00 - 23.30
Keskiviikko: 16.00 - 23.30
Torstai: 16.00 - 23.30
Perjantai: 16.00 - 00.30
Lauantai: 16.00 - 00.30
Sunnuntai: 16.00 - 23.30

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!

Etkö ole vielä jäsen? Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.561.357.000 23
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.