Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Illallinen ja hotelliyö alkaen vain 69 EUR / hlö kahden hengen huoneessa

Varaa maistuva kolmen ruokalajin illallinen, yöpyminen ja aamiainen sinua lähellä sijaitsevasta hotellista!

 • Vierailun ajankohta:

  25 helmi 2021 - 11 huhti 2021

 • Varattavissa:

  23 helmi 2021 - 7 maalis 2021

 • Tarjouksen ehdot:

  Max. 2 aikuista

 • Lisätietoja tästä tarjouksesta:

  varaus on peruttavissa tai siirrettävissä saapumispäivään klo 16 asti.

Kolmen ruokalajin illallinen, yöpyminen ja aamiainen!

Kaipaatko vaihtelua? Kyllästyttääkö ruoan laittaminen ja onko kotona oltu nyt aivan liian paljon? Sitten on aika hemmotella itseäsi illalla, joka on täynnä uusia makuja ja kokemuksia. Ihana illallinen jonka jälkeen pääset käpertymään hotellin valkoisiin lakanoihin.

Alkaen vain 69 € / hlö kahden hengen huoneessa (yhteensä alkaen 138€ kahdelle) tai 95 € yhden hengen huoneeseen. Hinta sisältää upean kolmen ruokalajin illallisen, yöpymisen sekä aamiaisen seuraavana aamuna. Voimassa pitkinä viikonloppuina (torstaista sunnuntaihin) 25.2. - 11.4.2021. Tarjous voidaan peruuttaa tai siirtää saapumispäivän klo 16.00 asti.

Ehdot

Tarjous sisältää kolmen ruokalajin illallisen, yöpymisen ja aamiaisen. Tarjous maksaa alkaen 69 € per henkilö kahden hengen huoneessa (joka on kahdelle yhteensä 138€) tai alkaen 95€ yhden hengen huoneesta. Jos varaat yhden hengen huoneen ja haluat syödä illallisen jonkun muun kanssa, joka on myös varannut tämän tarjouksen, kirjoita se varauksen yhteydessä kohtaan "Muut toiveet". Jos varaat kaksi yötä, sinulle tarjotaan uusi menu toisena päivänä. Tarjous koskee rajoitettua määrää hotelleja ja huoneita, ja sen voi peruuttaa tai siirtää saapumispäivän klo 16.00 asti. Tarjous koskee pitkiä viikonloppuja (torstaista sunnuntaihin) 25.2. - 11.4.2021. Tarjous on voimassa valikoiduissa hotelleissa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa sekä Tanskassa.

Saat jopa 25% alennusta!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.404.002 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.