Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ The Mill Malmö ,  Ruotsi

Quality Hotel™ The Mill

Malmö,  Ruotsi Avataan 31 tammikuu 2019

31. tammikuuta 2019 avataan uusi Quality Hotel™ The Mill – Malmön uusin hotelli, parhaalla mahdollisella sijainnilla Amiralsgatanilla. 224 hotellihuonetta, useita kokoustiloja, ravintola Brasserie X, baari sekä kuntosali odottavat sinua.

Quality Hotel™ The Mill

Amiralsgatanin ja Föreningsgatanin risteyksessä avataan pian aivan uusi Quality Hotel The Mill, aikaisemmin hyvin tunnettu Malmö-hotelli nimeltään Quality Hotel Konserthuset. Upouusi ja laajennettu avaa hotelli ovensa jälleen 31. tammikuuta 2019, nyt aivan uudessa uskossa.

Uusi Quality Hotel The Mill

Uusi hotellimme tarjoaa 224 hotellihuonetta monessa eri koossa. Raikas hotellin kuntosali, aulabaari, ravintolakonsepti Brasserie X, 13 kerrosta täynnä huoneita sekä yksi Malmön keskeisimmillä paikoilla sijaitsevista pysäköintihalleista ehkä houkuttelevat sinua?

Lähellä Möllania ja Triangelnia

Quality Hotel The Mill sijaitsee Amiralsgatanilla, kivenheiton päässä Malmön suositusta kaupunginosasta Möllevången, tai "Möllan", kuten sitä kutsutaan kansankielellä. Sieltä löydät useita ravintoloita, tavernoita ja yökerhoja. Mukava Folkets Park, josta löytyy viihdettä koko perheelle, sijaitsee vain parin korttelin päässä hotellilta. Gustaf Adolfs torgille ja Lilla Torgille on vajaan kilometrin matka kävellen ja kaupunkiliikenteen bussit lähtevät heti oven ulkopuolelta.

13 kerrosta

Rakennamme korkeutta, joten täällä voit nauttia 13 ihanasta kerroksesta hotellia!

Ravintola Brasserie X ja baari

Hotellin aulassa kohtaat ihastuttavan baarin, jossa voit juoda ja syödä jotain hyvää. Kohtaamispaikka sekä Malmön asukkaille että hotellivieraille. Hotellissa Quality Hotel The Mill löydät myös ravintolakonseptin nimeltä Brasserie X - lounas- ja à la carte -ravintola, joka laittaa maukasta ja mutkatonta ruokaa alusta alkaen.

10 kokoustilaa

Aiotteko järjestää kokouksen Malmössä? 10 erilaisella kokoushuoneella, joista suurimmassa on tilaa jopa 150 henkilölle, hotellimme on ihanteellinen paikka seuraavalle kongressillesi tai kokouksellesi. Äläkä unohda, että Quality Hotel -hotellissa saat aina popcornia ja pehmisjäätelöä kokouksen yhteydessä.

32 minuuttia Kööpenhaminasta

Jos tulet Sturupin lentokentältä, lentokenttäbussi pysähtyy lähellä hotellia. Jos taas haluat matkustaa Kastrupiin tai Kastrupista tai suunnitella vierailua Kööpenhaminassa, hotelli sijaitsee vain parinsadan metrin päässä Triangelnin rautatieasemalta, josta Öresundin juna vie sinut Tanskan pääkaupunkiin vain 32 minuutissa.   

Suuri pysäköintihalli keskellä Malmöä

Tulemme tarjoamaan suuren pysäköintihallin, jonne voit huoletta ja turvallisesti pysäköidä autosi vieraillessasi luonamme.

Ihanteellinen hotelli perheelle tai urheilujoukkueelle

Quality Hotel The Mill -hotellissa on yhteensä 224 hotellihuonetta, 444 vuodetta ja 23 vuodesohvaa. Useissa hotellin kahden hengen huoneissa on myös kaksi huonetta yhdistävä väliovi, mikä sopii erinomaisesti perheelle tai muulle suuremmalle seurueelle.

Yhteystiedot

  • Amiralsgatan 19 21155 Malmö , Ruotsi
Google Mapsin kautta

Tietoja hotellista Quality Hotel The Mill

Hotellihuoneiden lukumäärä

224 huonetta, 444 vuodetta

Kongressi- ja kokouskapasiteetti

10 kongressihuonetta, suurimmassa kokoushuoneessa tilaa 150 osanottajalle

Etäisyys lentokentälle

30 km lentokentälle Copenhagen Airport
35 km lentokentälle Malmö Airport

Lähin paikallisliikenne/kaukoliikenne

Rautatieasema Triangeln: 550 metriä
Rautatieasema Malmö C: 1,5 km
Linja-autopysäkki (kaupunkiliikenne): Malmö Stadshuset tai Malmö Studentgatan

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!

Etkö ole vielä jäsen? Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.550.355.003 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.