Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ The Mill Malmö ,  Ruotsi

Quality Hotel™ The Mill

Malmö,  Ruotsi Tilapäisesti suljettu 09.04.20 - 01.11.20

Tervetuloa Quality Hotel™ The Milliin, uuteen mausteeseen Malmössä, parhaalla mahdollisella sijainnilla Amiralsgatanilla. 224 hotellihuonetta, useita kokoustiloja, ravintola Brasserie X ja The Mill Bar.

Quality Hotel™ The Mill 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Aamiainen

Meillä saat hyvän alun päivälle! Joka aamu tarjoillaan terveellinen, maittava ja täyttävä aamiaisbuffet.

Maanantai - perjantai: 06.30 - 09.30
Lauantai - sunnuntai: 07.00 - 10.30

Pysäköinti

Quality Hotel The Millin alapuolella on pysäköintihalli, jonne sisäänajo tapahtuu Gustav Möllers gatanilta. Pysäköintihallista on hissi suoraan aulaamme. Pysäköintipaikka hallissa maksaa 200 SEK per vuorokausi tai 30 SEK per tunti. Pysäköinti maksetaan maksukortilla sisäänkäynnin yhteydessä olevalla automaatilla. Pysäköintihallissa on myös latauspaikkoja sähköautoille.

Pysäköintihalli on avoinna klo 6.00 - 21.00.

Kuntosali

Treenaa hienolla kuntosalillamme niin paljon kuin haluat. Täältä löydät sekä treenilaitteita ja vapaita painoja samalla, kun nautit kauittimista tulevasta upeasta musiikista. Kuntosali on ilmainen kaikille yöpyville vieraille ja se sijaitsee hotellin 4. kerroksessa.

Kuntosali on avoinna vuorokauden ympäri.

Lemmikkiystävällinen hotelli

Ota paras ystäväsi mukaasi! Meille Quality Hotel The Milliin lemmikit ovat tervetulleita 250 SEK lisäveloituksella vierailua kohti. Lemmikkiystävälliset huoneemme ovat Standard-huoneita hotellin 11. kerroksessa. Ethän unohda ilmoittaa varauksen yhteydessä asiasta, jotta voimme huolehtia teistä parhaalla tavalla!

Wi-Fi

Kaikissa hotellihuoneissamme ja yleisissä tiloissamme on tietenkin ilmainen Wi-Fi! Saat luotua yhteyden helposti valitsemalla verkon "Qualityguest". Salasanaa tai rekisteröitymistä ei vaadita. Tämän helpommaksi se ei voi tulla.

Lounge 24

Jos kaipaat jotakin hyvää päivän aikana, illalla tai yöllä, meillä on laaja valikoima pikkupurtavaa, kevyitä aterioita, juomia ja muita välttämättömyyksiä Lounge 24:ssa aulan yhteydessä. Lounge 24:n ansiosta voit olla aamuvirkku tai yökyöpeli. Tervetuloa milloin tahansa!

Muut palvelut

  • Ilmainen Wi-Fi
  • TV
  • Esteettömiä huoneita

Saat jopa 25% alennusta!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.396.002 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.