Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Comfort Hotel® Malmö Malmö ,  Ruotsi

Comfort Hotel® Malmö

Malmö,  Ruotsi

Comfort Hotel Malmö on trendikäs ja rokkihenkinen hotelli vain 150 metrin päässä Malmön keskustasta. Täältä pääset nopeasti Malmön viihde-elämään, rannalle, ravintoloihin ja ostoksille. Tarjoamme ravintolan ja baarin. Me olemme käteisetön hotelli.

Comfort Hotel® Malmö 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Comfort Hotel® Malmö

Aamiainen

Tarjoamme suuren aamiaisbuffetin, jossa on paljon ekologisia ja terveellisiä vaihtoehtoja. Kunnon hotelliaamiaisen. Tule Comfort Hotel Malmöhön nauttimaan aamiaista, vaikka et asuisikaan hotellilla. Hintaan 125 SEK saat syödä niin paljon kuin haluat. Lapset syövät puoleen hintaan. Aamiainen katetaan ravintola Plectrumissa, joka sijaitsee hotellin sisäänkäyntikerroksessa.

Aamiainen tarjoillaan:

Maanantai - perjantai: 06.30 - 10.00

Lauantaisin ja pyhäpäivinä:  07.00 - 10.30

sunnuntai: 07.00 - 12.00

Tilojemme aukioloajat vaihtelevat kesäkaudella ja pyhien aikaan. Ota yhteyttä hotelliin koskien ajankohtaisia aukioloaikoja.

Kuntosali

Tervetuloa meidän juhlasalista tekemällemme kuntosalille. Tämä on ehkä makein treenitila, jonka koskaan olet nähnyt. Kuntolaitteiden ja painojen lisäksi kuntosalilla on nyrkkeilyrinki, jossa voit ottaa matsin, jos haluat. Kiipeä rinkiin ja anna mennä. Jos haluat mieluummin ulos juoksemaan, voimme antaa vinkkejä hyvistä juoksulenkeistä.

Aukioloajat:

06.30 - 22.30 jokaisena päivänä

Kuntosalilaitteet laitetaan päälle klo 7.30, mutta ennen sitä voit käyttää kaikkia hiljaisempia laitteita.

Aulamyymälä

Aulamyymälä on avoinna ympäri vuorokauden ja täältä voit ostaa kevyempiä ruoka-annoksia, juotavaa, snackseja ym.

Pysäköinti

Comfort Hotel Malmö tarjoaa pysäköintipaikkoja hotellin takaa. Meille on helppo tulla autolla. Ota suunnaksi Malmön keskusta ja pian löydätkin hotellimme ja pysäköintipaikan. Nordic Choice Club-jäsenet maksavat 130 SEK/24 tunnista ja ei-jäsenet 160 SEK per vuorokausi. Ei tarvetta etukäteisvaraukselle.

Wi-Fi

Kaikilla vieraillamme on pääsy maksuttomaan internetiin hotellillamme – verkon nimi on 'Telia Wifi'. Voit helposti yhdistää tietokoneesi tai tablettisi huoneessa, aulassa tai ravintolassa. Syötä vain nimesi ja sähköpostiosoitteesi ja voilà – ei muuta kuin surffailemaan!

Lazy Sunday

Me pidämme laiskoista sunnuntaista – Lazy Sundays! Tästä syystä annamme sinun nauttia huoneestasi aina klo 18.00 asti joka sunnuntai, ilman lisämaksua. Ota aina ensin kuitenkin yhteyttä vastaanottoon, sillä emme voi aina taata, että kaikki huoneet ovat vapaita. Voit luonnollisesti myös kirjautua sisään aikaisemmin tai ulos myöhemmin viikon muina päivinä, tilan niin salliessa, pientä lisämaksua vastaan.

Lemmikkiystävällinen hotelli

Comfort Hotel Malmöhön nelijalkaiset ystävät ovat tervetulleita. 250 SEK:n vierailukohtaista lisämaksua vastaan saavat lemmikit nukkua hotellilla. Opaskoirista emme tietenkään veloita lisämaksua. Muista mainita lemmikeistä varauksen yhteydessä, niin löydämme teille sopivan huoneen.

Muut palvelut

 • Ilmainen Wi-Fi
 • Ekologinen aamiainen
 • Ulkopysäköinti
 • TV
 • Kongressikeskus
 • Ravintola
 • Kassakaappi hotellissa
 • Kuntoilutilat
 • Esteettömiä huoneita
 • Kylpyamme tietyissä huoneissa
 • Kokoushuoneita
 • Baari

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!

Etkö ole vielä jäsen? Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.550.355.003 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.