Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Comfort Hotel® Malmö Malmö ,  Ruotsi

Comfort Hotel® Malmö

Malmö,  Ruotsi

Comfort Hotel Malmö on trendikäs ja rokkihenkinen hotelli vain 150 metrin päässä Malmön keskustasta. Täältä pääset nopeasti Malmön viihde-elämään, rannalle, ravintoloihin ja ostoksille. Me olemme käteisetön hotelli.

Comfort Hotel® Malmö 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Standard yhden hengen huone Maks. 2 henkilöä

Lue lisää
Modernit yhden hengen Standard-huoneemme ovat tyylikkäästi sisutettuja ja näppäriä huoneita, joissa on puulattiat ja Hilding Anders-vuoteet. Osassa huoneista on Bruno Mathsson-tuoleja. Kylpyhuone suihkulla. Yhden hengen huoneet voidaan varata yhdelle tai kahdelle hengelle, jotka jakavat 140 cm leveän vuoteen. Kaikissa yhden hengen huoneissa on ikkunat, joissakin näköalat atriumille.
 • Tupakointi kielletty
 • Aamiainen sisältyy hintaan
 • Pieni huone
Katso hinnat ja saatavuus

Standard kahden hengen huone Maks. 2 henkilöä

Lue lisää
Standard-huone 1–2 hengelle. Huoneen kalustukseen kuuluu 160 cm leveä parivuode tai kaksi erillistä 80 cm leveää Hilding Anders -vuodetta. Osassa huoneista on Bruno Mathssonin designertuolit. Kaikki huoneet ovat ikkunallisia, osassa huoneista on näkymä atriumia kohti. Kylpyhuone suihkulla ja hiustenkuivaajalla. Osassa huoneista on säädettävä ilmastointi.
 • Tupakointi kielletty
 • Standard-huone
 • Aamiainen sisältyy hintaan
Katso hinnat ja saatavuus

Superior kahden hengen huone Maks. 2 henkilöä

Lue lisää
Superior kahden hengen huoneet ovat suurempia ja tilavampia kuin standard-huoneet ja ovat 20-30 neliöisiä. Huoneita on kaikkiin ilmansuuntiin ja mitkään niistä ei ole samanlaisia. Jotkut ovat kulmahuoneita, joissain on kylpyamme himmennetyillä seinillä keskellä huonetta. Huoneiden näköalat vaihtelevat, osasta on näkymät Malmön kaupunkikuvan ylle. Huoneissa on joko 160 cm parivuode, kaksi 90 cm erillistä vuodetta tai kaksi 105 cm erillistä vuodetta. Kaikissa superior-huoneissa on kylpyhuoneet ja hiustenkuivaajat, suihku tai amme ja säädeltävät ilmastoinnit.
 • Tupakointi kielletty
 • Superior-huone
 • Aamiainen sisältyy hintaan
Katso hinnat ja saatavuus

Perhehuone Maks. 4 henkilöä

Lue lisää
Tilavat 20-30 neliöiset huoneet, jotka sopivat täydellisesti perheille! Perhehuoneissa on joko 2 x 90 cm erilliset vuoteet tai 160 cm parivuode. Lapset nukkuvat 140 cm leveällä vuodesohvalla tai 90 cm leveillä lisävuoteilla. Kaikissa perhehuoneissa on säädeltävät ilmastoinnit ja kylpyhuone hiustenkuivaajalla. Suihku tai amme.
 • Tupakointi kielletty
 • Standard-huone
 • Aamiainen sisältyy hintaan
 • Vuodesohva kahdelle
Katso hinnat ja saatavuus

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.413.004 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.