Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Malmö Live Malmö ,  Ruotsi

Clarion Hotel® Malmö Live

Malmö,  Ruotsi

Clarion Hotel Malmö Live kohoaa 85 metrin korkeuteen maanpinnasta ja on kaupungin uusi maamerkki, joka poikkeaa huomattavalla tavalla tavallisesta. Me olemme käteisetön hotelli.

Clarion Hotel® Malmö Live 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

À la carte-ravintola, jossa Manhattan kohtaa Malmön – latinoamerikkalaista katuruokaa vaiko ylellinen drinkki 85 metriä merenpinnan yläpuolella? Tervetuloa Clarion Hotel Malmö Liveen.

Hyviä makuja taitavilta kokeilta

Marcus Samuelsson, yksi maailman menestyneimmistä kokeista, on talon makuelämysten takana ja hän on perustanut kaksi ravintolakonseptia. Molempia konsepteja pyöritetään tällä hetkellä ravintoalan parhaimpien ja innovatiivisimpien kokkien toteuttamana.

Kitchen & Table by Marcus Samuelsson

Käykää pöytään Manhattanilla! Kohtauspaikka malmöläisille sekä globaaleille matkustajille. Ruokakulttuuria Manhattanilta ja Malmösta. Paikalliset esittelevät ylpeinä Malmöa ravintola Kitchen & Tablen ikkunoista, joista avautuvat näkymät ulottuvat Öresundin yli, Zlatanin talolle ja kaupungin sykkeeseen. Täällä paikalliset Möllanin raaka-aineet sekoittuvat monikulttuurisiin makusuosikkeihin Manhattanilta samalla lautasella ja tulos on ruokahalua herättävä liitto. Tekeekö mielesi ylellistä drinkkiä? Pistäydy baarin puolella, josta on samat upeat näköalat 85 metriä merenpinnan yläpuolelta.

Eatery Social Taqueria

Eatery Social Taqueria on Marcus Samuelssonin viimeisin ravintolauutuus. Tällä kertaa vaikutteita on ammennettu Meksikosta, Yhdysvalloista ja Malmöstä. Täällä voit odottaa perinteisen meksikolaisen keittiön sekoittumista Los Angelesin, New Yorkin ja Malmön katuruokiin. Makuelämyksiä ja yllätyksiä sekaisin tarjoiltuna Mezcalin, raikkaan Aqua Frescan ja Coctelesien kanssa. Kaikki eläväisessä ympäristössä, jossa taide ja musiikki ovat pääosassa.

Tarjoamme maailman parhaiden ruokakulttuureiden yhdistelmiä, joissa sekoittuu elämäntapa, ruoka, juomat ja katukulttuuri. Meksikossa tacot ovat osa arkea ja juhlaa ja siksi Eatery Social Taqueria Malmössä on täydellinen kaikkiin tilaisuuksiin. Tule meille arkena, töiden jälkeen tai viettämään viikonloppua juhlien kunnolla. Ravintola sijaitsee ensimmäisessä ja toisessa kerroksessa.

Bottomless Brunch at Live

Tervetuloa nauttimaan uudesta sunnuntaiperinteestämme – sekoitus klassista brunssia ja ripaus eksotiikkaa maailman ääriltä. Jatkuva sekamelska raikkaita makuja sekä tunteita, rentoutuneessa ilmapiirissä. Pinoittain juuri paistettuja vohveleita, meksikolaisia vivahteita, savustettua lihaa ja maukkaita unelmia (sweet sweet dreams). Täältä löytyy tilaa kaikkiin tilanteisiin – niin intiimiiin sunnuntaideittiin kuin viikonlopun juhlaankin, pitcher mimosan ja parhaiden ystäviesi kera. Brunssi tarjoillaan joka sunnuntai klo 12.00 - 16.00. Tervetuloa!

Hinnat: 250 SEK/henkilö (0–5-vuotiaat syövät ilmaiseksi, 6–12-vuotiaat maksavat 10 SEK per ikävuosi ja 13-vuotiaat ja sitä vanhemmat 250 SEK).

The Living Room Bar

Heitä puvuntakki naulaan ja tule tutustumaan Living Room Barin tunnelmaan. Täällä kohtaat mielenkiintoisen sekoituksen botaanisia makuja useiden erilaisten klassisten cocktailien muodossa, eikä tule unohtaa maukasta baarimenua, josta löydät herkullisia annoksia niin itsellesi, kollegoillesi kuin ystävillesikin. Eivätkö cocktailit ole sinun juttusi? Ei hätää, meillä on listalla myös raikkaita viinejä ja kylmiä oluita! Sijaitsemme hotellin pohjakerroksessa, keskeisimmällä paikalla.

The Terrace

Tervetuloa kaupungin sykkivään vihreään keitaaseen, jossa aistit kuljettavat sinut Miamin kaupungin tunnelmaan. Vietä taianomaisia iltoja piristävien cocktailien, kylmän oluen ja grillissä valmistettujen, makuhermoja kutkuttavien herkkujen äärellä. Kaikki tämä Malmön taivaan alla. Terassi on rakennettu rakennuksen alimpaan kuutioon, kanavaa kohti, ja on avoinna aina syyskuuhun asti. 

Varaa pöytä

Kitchen & Table

malmo@kitchenandtable.se

Varaa pöytä verkosta

Eatery Social Taqueria

malmo@eaterysocial.se

Varaa pöytä verkosta

Bottomless Brunch at Live

Book@clarionlive.se

Varaa pöytä verkosta

Aamiainen
Maanantai - perjantai: 6.30 - 9.30
Lauantai - sunnuntai: 7.30 - 10.30 
Summer opening hours 24/6 - 14/8:
Monday-Sunday 06.30 - 11.00

Kitchen & Table - Lounas
Maanantai - Perjantai: 11.30 - 14.00

Kitchen & Table - Päivällinen
Maanantai - sunnuntai: 17.00 - 22.00
Closed 1/8

Kitchen & Table - Skybar
Maanantai: 17.00 - 24.00
Tiistai: 17.00 - 24.00
Keskiviikko: 17.00 - 24.00
Torstai: 17.00 - 24.00
Perjantai: 16.00 - 01.00
Lauantai: 17.00 - 01.00
Sunnuntai: 17.00 - 24.00
Closed 1/8

Eatery Social Taqueria - Päivällinen
Torstai: 17.00 - 22.00
Perjantai - Lauantai: 17.00  - 23.00

Eatery Social Taqueria - Baari
Torstai: 17.00 - 23.00
Perjantai - Lauantai: 17.00  - 24.00


Livingroom Bar
Maanantai: Closed
Tiistai: Closed
Keskiviikko: Closed
Torstai: Closed
Perjantai: Closed
Lauantai: Closed
Sunnuntai: Closed

The Terrace

Monday - Saturday: 15.00 - 00.00
Sunday: 15.00 - 23.00
Closed 24 - 26 of June and July 14.

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.413.004 23
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.