Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Malmö Live Malmö ,  Ruotsi

Clarion Hotel® Malmö Live

Malmö,  Ruotsi

Clarion Hotel Malmö Live kohoaa 85 metrin korkeuteen maanpinnasta ja on kaupungin uusi maamerkki, joka poikkeaa huomattavalla tavalla tavallisesta. Me olemme käteisetön hotelli.

Clarion Hotel® Malmö Live 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Clarion Hotel Malmö Live on eläväinen kohtaamispaikka, joka herättää uteliaisuuden ja tarjoaa uusia kokemuksia. Tervetuloa Living Roomiimme, hotellin sydämeen. Yksikään päivä ei ole samanlainen olohuoneessamme, sillä täällä voitte yhtenä päivänä nähdä upean valokuvakokoelman, juhlia after-workia seuraavana ja tämän jälkeen kuunnella lahjakkaan funky DJ:n esitystä. Living Roomissamme kaikki on mahdollista!

The Living Room Bar

Hotellimme sydämessä, aulassamme, sijaitseva The Living Room Bar toivottaa sinut tervetulleeksi. TLRB on eläväinen kohtaamispaikka, joka sopii kaikkii mahdollisiin tilanteisiin ja tilaisuuksiin. Voit työskennellä täällä höyryävän laten äärellä tai inspiroitua kaikista ohi kulkevista ihmisistä. Illalla voit kokeilla klassisia cocktailejamme, oluita, viinejä ja nauttia yksinkertaisista ruoka-annoksista. Rento tunnelma, kansainvälinen fiilis, designia, taidetta ja musiikkia.

Eläväinen kohtaamispaikka

Eläväinen kohtaamispaikka ei perustu vain maailmalla tunnettuun designiin, hienoihin tauluihin tai edes parhaaseen musiikkiin. Elävä kohtaamispaikka on kiinni ihmisistä. Ihmiset luovat tunnelman ja tekevät tavallisestakin arki-illasta jotain fantastista. Tämän tunnelman haluamme luoda Living Roomiin. Business-tapaaminen, iltapäiväkahvit, perjantain after-work tai tenttiinlukua? Meidän Living Roomistamme löytyy tilaa kaikenlaisille tapaamisille ja kokemuksille ja tänne olette aina tervetulleita!

Livingroom Bar

Maanantai: 16.00 - 23.00
Tiistai: 16.00 - 23.00
Keskiviikko: 16.00 - 23.00
Torstai: 16.00 - 23.00
Perjantai: 16.00 - 24.00
Lauantai: 16.00 - 24.00
Sunnuntai: -

Clarion loves music

Listen to our Clarion music here

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.411.001 26
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.