Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Luleå Luulaja ,  Ruotsi

Quality Hotel™ Luleå

Luulaja,  Ruotsi

Quality Hotel Luleå on täydellinen kokous- ja viihdehotelli Luulajan keskustassa. Hotellissamme on hyvät pysäköintimahdollisuudet ja kokoustilat jopa 230 osallistujalle. Me olemme käteisetön hotelli.

Quality Hotel™ Luleå 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Tervetuloa Quality Hotel Luleå -hotellin huippuravintolaan Cook's Krog. Tässä kaupungin vanhimmassa ja viihtyisimmässä ravintolassa tarjoamme makuelämyksiä, jotka on valmistettu Norlannin puhtaista raaka-aineista.

Lappi lautasella

Cook's Krog -ravintolassa olemme ylpeitä norlantilaisista perinteistä ja valmistamme ruokaa, jossa maistuvat aidot Lapin maut. Ruoka ja hyvä palvelu ovat aina etusijalla ravintolassamme. Nauti Kalix-muikunmädistä tuoreiden punajuurien ja västerbottenbriossin kera, roseepaistetusta ankanrinnasta, grillatuista liharuoista ja norlantilaisista erikoisuuksista.

Chambre Séparée

Cook’s Krog -ravintolassa voit illastaa Chambre Séparée -tilassa, joka sopii enintään 12 hengen seurueelle. Juhli syntymäpäiviä, nauti romanttinen illallinen tai vietä jokin muu erityinen hetki idyllisessä viinikellarissa tai viihtyisässä Kajuta Royal -tilassamme. Erilliset tilamme tarjoavat yksityisyyttä, jotta voit nauttia tärkeistä hetkistä lähimmäistesi kanssa.

Aukioloajat

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Cook's Krog

Maanantai: -
Tiistai: 18:00-22:00
Keskiviikko: 18:00-22:00
Torstai: 18:00-22:00
Perjantai: 18:00-22:00 
Lauantai: 18:00-22:00 
Sunnuntai: - 

Varaa pöytä

Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja ja varataksesi pöydän puhelimitse +46 (0)920-20 10 25. 

Varaa pöytä netistä

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.413.004 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.