Information about COVID-19

Read about how we, as a hotel chain, act in connection to the coronavirus, and what applies for changes and cancellations here

 
Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Comfort Hotel® Arctic Luulaja ,  Ruotsi

Comfort Hotel® Arctic

Luulaja,  Ruotsi

Comfort Hotel Arctic on moderni hotelli keskellä Luulajaa, vain 50 metrin päässä rautatieasemalta. Täällä asut rauhallisessa ympäristössä, mutta kuitenkin lähellä Luulajan tarjontaa. Tämä on hotelli niin liike- kuin viikonloppumatkalaisillekin.

Comfort Hotel® Arctic 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Parasta ruokaa saat Köpmannens Kök -ravintolassa, Comfort Hotel Arctic -hotellin vieressä, jonne pääset suoraan hotellin aulasta. Kohtaamispaikka sekä vieraille että luulajalaisille. Täällä tarjoillaan sekä hotellin aamiaisbuffet, kokouslounaat että herkulliset päivälliset.

Modernia ja perinteitä

Köpmannens Kök -ravintolassa tarjoillaan runsaita ja korkealuokkaisia annoksia. Ravintolan historia on lähtöisin 50-luvun Luulajasta. Kauppiaan poika ja löytöretkeilijä Viktor Eriksson lähti pitkälle matkalle, jonka aikana hän keräsi reseptejä ja etsi erilaisia makuja maailman joka kolkasta. Vuosien matkailun jälkeen hän palasi takaisin Luulajaan ja avasi yhdessä äitinsä kanssa kortteliravintolan, jossa näkyi vaikutteita kaikkialta maailmasta. Kunnianosoituksena edesmenneelle isälleen, kauppias Walterille, hän antoi ravintolalle nimen “Köpmannens Kök”. Ravintolassa yhdistyy vieraanvaraisuus, hyvä ruoka ja inspiroiva kulttuuri. Mikäli arvostat erinomaisia ruokaelämyksiä, tämä on ehdottomasti vierailun arvoinen!

Varaa pöytä

Ota meihin yhteyttä varataksesi pöydän puhelimitse +46 920 109 80.

Aukioloajat

Aamiainen

Maanantai - perjantai: 06.30 - 09.00
Lauantai: 08.00 - 11.00
Sunnuntai: 08.00 - 12.00

Päivällinen

Maanantai - lauantai: 18.00 - 01.00
Ruokatarjoilu klo 21.30 asti

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.392.009 26
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.