Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Sense Luulaja ,  Ruotsi

Clarion Hotel® Sense

Luulaja,  Ruotsi

Clarion Hotel Sense Luulajan keskustassa on ensiluokan bisneshotelli joka on kuin luotu jännittäviä kokouksia varten. Kaupungin kulttuuri- ja viihdetarjonta, sekä liikkeet ja ravintolat ovat aivan kulman takana.

Clarion Hotel® Sense 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Koe Clarion Hotel Sensen kylpylä kaikilla aisteillasi. Kylpylämme avainsanoja ovat rentoutuminen, tyyneys ja hyvinvointi.

Inspiraatio vuodenaikojen vaihtelusta

Voit sekä nähdä että tuntea vuodenaikojen vaihtelun meillä vieraillessasi. Valaistus, tuoksut ja kylpylähoidot vaihtuvat vuodenaikojen mukaan. Kokemussuihkumme vie sinut neljän vuodenajan läpi, ja eri saunavaihtoehdoissamme voit tuntea vuodenaikojen vaihtuvan. Lämminvesiallas symboloi kesäyötä, ja peseytymistilassamme voit pestä pois päivän stressit senhetkiseen sesonkiin liittyvien tuotteiden avulla.

Paikallisesti tuotettuja kauneudenhoitotuotteita

Me olemme ajan tasalla. Me uskomme lähituotantoon ja teemme kaikkemme hyödyntääksemme lähiseudulla tuotettuja tuotteita. Tämän takia teemme yhteistyötä C/O GERD -yrityksen kanssa, joka valmistaa tuotteensa paikallisista raaka-aineista Jokkmokkissa. He hyödyntävät mustikkaa, puolukkaa, hillaa sekä muita Pohjolan luonnonantimia.

Japanilainen kylpy

Rentoutuminen ja tietoisesti arjen stressin pois huuhtominen on tärkeä osa japanilaista kylpyläkokemusta. Meidän peseytymistilassamme valmistaudut kylpylähoitoosi lyhyellä meditatiivisella peseytymisellä. Tämän lyhyen hetken aikana peseydyt kaikessa hiljaisuudessa ekologisella, C/O GERDin valmistamalla, saippualla.

Kylpyläpäivä ja pientä ekstraa

Haluatko varata kylpylähoidon valikoimastamme? Tai päättää kylpyläkäynnin illallisella Kitchen & Table by Marcus Samuelsson -ravintolassa? Ota meihin yhteyttä, niin teemme sinulle tarjouksen.

Yksityinen rentoutumistuokio

Me tarjoamme myös mahdollisuuden varata kylpyläosastomme seurueellesi. Voitte nauttia yksityisestä kylpyläkokemuksesta, käydä saunassa sekä seurustella 8. kerroksessa, upean näköalan kera. Tämä on loistava tapa juhlia syntymäpäiviä tai vain viettää ystävien keskeistä aikaa.

Kuntosali

Kylpylämme yhteydestä löytyy kuntosalimme, jossa urheilu yhdistyy upeaan satamanäkymään.

Varaa kylpylähoito

Olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä, jos haluat saada lisätietoja tai tehdä varauksen. Tämän voit tehdä joko puhelimitse numerossa +46 920 450 450 tai sähköpostitse osoitteessa spa.cl.sense@choice.se.

Kuntosali

Maanantai - perjantai : 07.00 - 21.00
Lauantai - sunnuntai: 08.00 - 21.00

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.413.003 22
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.