Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Collection® Hotel Planetstaden Lund ,  Ruotsi

Clarion Collection® Hotel Planetstaden

Lund,  Ruotsi

Clarion Collection Hotel Planetstaden sijaitsee vain 10 minuutin kävelymatkan päässä Lundin ydinkeskustasta. Uniikkia taidetta ja rentoutumisosasto. Aamiainen, Afternoon Sweets ja Evening Meal sisältyvät hintaan joka päivä. Me olemme käteisetön hotelli.

Clarion Collection® Hotel Planetstaden 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Clarion Collection® Hotel Planetstaden

Clarion Collection Hotel Planetstadenissa asut modernisti ja mukavasti kävelyetäisyyden päässä Lundin keskustasta. Hotellin ulkopuolella on tarjolla ilmaisia pysäköintipaikkoja, ympäri vuorokauden. Aamiainen, Afternoon Sweets ja Evening Meal kuuluvat aina huoneesi hintaan, kun asut luonamme.

Sijainti

Clarion Collection Hotel Planetstaden sijaitsee kävelyetäisyydellä Lundin keskustasta ja toimii täydellisenä tukikohtana yritysvierailuille sekä alueeseen tutustumiseen. Hotellilta on 15 minuutin automatka Malmöön ja vastaavasti 50 minuuttia Kööpenhaminaan. Malmöön kulkevat paikallis-, alue- ja pikabussit pysähtyvät suoraan hotellin sisäänkäynnin ulkopuolella.

Afternoon Sweets ja Evening Meal sisältyvät huonehintaan

Aamiainen sisältyy luonnollisesti huonehintaan, kun asut luonamme. Iltapäivisin tarjoilemme myös Afternoon Sweetsit ja illalla Evening Mealin. Lisätietoja aterioista löydät Palvelut-välilehden takaa. Aulassa on aina tarjolla kahvia ja teetä, ja voit milloin tahansa istahtaa alas yhteen monista mukavista nojatuoleista ja nauttia avotakan tarjoamasta lämmöstä. Kesällä kannattaa nauttia kahvihetkestä ulkosalla, hotellin upeassa puutarhassa.

Kuntosali, rentoutuminen ja sauna

Kuntosalilta sinulla on upeat näkymään siirtolapuutarhojen yli. Kuntosalilta löytyy laitteita niin kestävyys- kuin voimaharjoitteluunkin. Voit myös nauttia rentouttavasta hetkestä saunassa. Ainoastaan hotellin asukkailla on pääsy kuntosalille. Jos haluat mieluummin juosta tai käydä kävelyllä, voit pyytää vastaanotosta kartan, johon on merkitty hyviä juoksu-/kävelyreittejä. Jos taas haluat mieluummin vain rentoutua hyvän kirjan parissa, voit istahtaa alas kirjastoomme.

Kokous

Hotellimme moderneissa kokoustiloissa voit järjestää kokouksen 45 osallistujalle parhaalla paikalla Lundin keskustassa. Lue lisää kokoustiloistamme täältä.

Hotelli täynnä taidetta

Clarion Collection Hotel Planetstaden rakennettiin 2000-luvun alkupuolella ja se edustaa modernia arkkitehtuuria, joka on saanut inspiraationsa tanskalais-skånelaisesta rakennusperinteestä. Hotellista löytyy suuret yleiset tilat, joissa taide näyttelee pääroolia. Täällä tulet näkemään useita erilaisia taideteoksia ja taidekokoelmia, ja hotelli on myös tunnettu siitä, että siellä järjestetään useita taidenäyttelyitä. Hotellin ympäristöstä ja puutarhasta löytyy lisäksi useita veistoksia.

Cash free

Clarion Collection Hotel Planetstaden on käteisetön hotelli. Tämä tarkoittaa yksinkertaisempaa ja turvallisempaa vierailua kaikille vieraillemme. Voit lukea lisää tästä usein kysyttyjen kysymysten osiostamme.

Yhteystiedot

  • Dalbyvägen 38 22460 Lund , Ruotsi
Google Mapsin kautta

Löydä hotellille

Juna-asema

Lund C, 2,2 km tai taksi/paikallisbussi

Paikallisbussi

Paikallisbussi, linja 3 kohti Lineroa, jää pois pysäkillä Jupitergatan – hotellin ulkopuolella.

Malmö Sturup -lentokentältä

Taksi tai vaihtoehtoisesti lentokenttäbussi Lundin päärautatieasemalle, Lund C, jossa vaihto paikallisbussin linjaan 3 tai taksiin.

Kööpenhaminan Kastrup -lentokentältä

Taksi tai vaihtoehtoisesti Öresundståget Lundin päärautatieasemalle, Lund C, jossa vaihto paikallisbussin linjaan 3 tai taksiin.

Taksi

Suosittelemme yritystä Taxi Skåne, puhelin +46 46 330 330.

Tietoja hotellista Clarion Collection Hotel Planetstaden

Hotellihuoneiden määrä

147 huonetta – 180 vuodetta (perhehuoneet varataan suoraan)

Kokoustilojen määrä

3 kpl – tilaa 2–42 osallistujalle

Etäisyys lentokentältä

Malmö Sturup -lentokenttä: 30 km, noin 25 minuuttia autolla.
Kööpenhamina Kastrup -lentokenttä: 51 km, noin 35 minuuttia autolla.

Etäisyys paikallisliikenteestä

Jupitergatanin bussipysäkki paikallis-, alue- ja pikabusseille Malmöön: 30 metriä
Lundin päärautatieasema, Lund C: 2,2 km

Tietoja hotelliketjusta Clarion Hotel®

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!

Etkö ole vielä jäsen? Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.550.355.003 26
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.