Information about COVID-19

Read about how we, as a hotel chain, act in connection to the coronavirus, and what applies for changes and cancellations here

 
Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Ekoxen Linköping ,  Ruotsi

Quality Hotel™ Ekoxen

Linköping,  Ruotsi

Quality Hotel Ekoxen sijaitsee Trädgårdsföreningen-puiston naapurissa, Linköpingin keskustassa. Hotellimme soveltuu hyvin sekä kokousvieraille että perheille. Me olemme käteisetön hotelli.

Quality Hotel™ Ekoxen 3,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Quality Hotel Ekoxen on kokoushotelli Linköpingin keskustassa. Naapurista löytyy Trädgårdsföreningen-puisto, ja kaupungin vapaa-ajan tarjonta on heti kulman takana.

Kokoussiipi

Hotellin kokoussiivestä löytyy 12 monikäyttöistä kokoustilaa 300 henkilön maksimikapasiteetilla. Taataksemme kokouksesi sujuvuuden, ovat kaikki kokoustilamme varustettuja tämän päivän modernilla tekniikalla. Sinä voit keskittyä itse kokouksen sisältöön – me huolehdimme käytännön järjestelyistä. Kokouksen koosta huolimatta, autamme teitä suunnitteluvaiheesta aina läpivientiin saakka.

Täydellinen perheille

Quality Hotel Ekoxen on enemmän kuin pelkkä kokoushotelli, sillä järjestämme myös jännittävää tekemistä koko perheelle. Golfkentät, Kolmården ja Mantorps-moottoriurheilurata sekä monet muut vapaa-ajan aktiviteetit löytyvät läheltä. Perheen pienimmät innostuvat varmasti Astrid Lindgrens Värld -puistosta!

Cash free

Quality Hotel Ekoxen on käteisetön hotelli. Tämä tarkoittaa yksinkertaisempaa ja turvallisempaa vierailua kaikille vieraillemme. Voit lukea lisää tästä usein kysyttyjen kysymysten osiostamme.

BrasserieX ja BarX

Lämpimästi tervetuloa Brasserie X -à la carte -ravintolaamme. Täällä pohjoimaiset perinteet kohtaavat ranskalaisen brasserien rentoutuneen tunnelman ja täällä pääsette lisäksi nauttimaan aidosta ja hyvästä, sesogin parhaista raaka-aineista valmistetusta ruoasta. Rentoudu ja nauti menusta, joka on valmistettu mottomme mukaisesti: Quality food with a pinch of surprise. Voitte myös lopettaa tai aloittaa illan raikkaalla drinkillä BarX-baarissamme.

Ravintola on todella suosittu, joten älä unohda tehdä pöytävarausta. Tämä on helppo tehdä kotisivullamme, jonka löydät tilat-välilehden takaa.

Rentoutumisosasto kylpylällä ja uima-altaalla

Pitkän työ- tai lomapäivän päätteeksi rentoutuminen P.A.U.S.-kylpylässä on paikallaan. Täältä löytyy sauna, uima-allas sekä valikoima kylpylähoitoja. P.A.U.S. sijaitsee samassa rakennuksessa hotellin kanssa. Täällä on tarjolla useita erilaisia kylpylähoitoja. Jos haluat saada lisätietoja aukioloajoista, hinnoista ja hoitojen varaamisesta, ole hyvä ja ota yhteyttä suoraan P.A.U.S.in henkilökuntaan.

Joukkueille ja kannustusjoukoille

Olemme iloisia, että voimme tarjota urheilijavieraillemme alennetun hinnan kilpailujen, otteluiden ja juoksutapahtumien yhteydessä. Saa paras aloitus päivääsi ihanassa vuoteessa. Mahdollisuus aikaiseen sisäänkirjautumiseen ja myöhäiseen uloskirjautumiseen, omaan urheilijamenuun sekä maksuttomaan kokoushuoneeseen. Lue lisää tarjouksista ja alennuksista, jos matkustat paljon urheilun parissa. 

Annamme mielellämme vinkkejä Linköpingistä

Jotta saisitte kokea parhaimman mahdollisen vierailun Linköpingissä, autamme teitä mielellämme ja voimme antaa vinkkejä parhaimmista aktiviteeteista ja retkistä. Vastaanottomme palvelee vuorokauden ympäri, joten löydät jokaiseen kellonaikaan jonkun, joka voi auttaa sinua.

Yhteystiedot

  • Puhelin: +46 13 25 26 00
  • Faksi: +46 13 12 19 03
  • Sähköposti q.ekoxen@choice.se
  • Yritystunnus: 556588-3567
  • Klostergatan 68 58223 Linköping , Ruotsi
Google Mapsin kautta

Löydä hotellille

Juna

Junalla Linköpings Resecentrumiin.

Linköpingin lentokentältä

Taksilla hotellille.

Linköpings Resecentrumista

Ota jokin seuraavista busseista ja hyppää pois kyydistä Tinnebäcksbadet-pysäkillä.
1 suuntaan Vidingsjö
14 suuntaan Hjulsbro via Ekholmen
15 suuntaan Ekholmen via Johannelund
17 suuntaan Vidingsjö via US
24 suuntaan Ullstämma via Ekholmen

Taksi

Suosittelemme yrityksiä SweTaxi  numerossa +46 13 14 99 99 tai Taxi Linköping numerossa +46 13 10 10 10.

Tietoja hotellista Quality Hotel Ekoxen

Hotellihuoneiden määrä

209 kappaletta 

Kokoustilojen määrä

12 kappaletta – 300 henkilön kapasiteetti

Etäisyys Linköpingin Resecentrumiin

1,7 km

Etäisyys lentokentiltä

Linköpings flygplats -lentokenttä: n. 3,2 km
Skavsta flygplats -lentokenttä: n. 100 km
Arlanda flygplats -lentokenttä: n. 250 km

Tietoja hotelliketjusta Quality Hotel™

Saat jopa 25% alennusta!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.392.009 27
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.