Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Ekoxen Linköping ,  Ruotsi

Quality Hotel™ Ekoxen

Linköping,  Ruotsi

Quality Hotel Ekoxen sijaitsee Trädgårdsföreningen-puiston naapurissa, Linköpingin keskustassa. Hotellimme soveltuu hyvin sekä kokousvieraille että perheille.

Quality Hotel™ Ekoxen 3,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Aamiainen

Aamiainen on päivän tärkein ateria. Quality Hotel Ekoxen -hotellin runsaasta aamiaisbuffetista löytyy sekä lähituotettuja että ekologisia vaihtoehtoja. Aamiainen sisältyy aina huoneen hintaan. Vaikka et majoittuisi meille, olet lämpimästi tervetullut nauttimaan aamiaisesta luonamme. Meidän aamiaispöydästä ei nousta tyhjin vatsoin – jokaiselle löytyy jotakin!

Aamiainen tarjoillaan:

Maanantai - perjantai: 06.30 - 09.30
Lauantai - sunnuntai: 07.30 - 10.30
Juhlapyhät: 07.30 - 10.30 

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Pysäköinti

Me tarjoamme pysäköintipaikkoja pysäköintihallissamme hintaan 195 SEK/vrk. Ota huomioon, että paikkoja tarjotaan tilan niin salliessa, eikä näitä paikkoja voi varata etukäteen. Jos yövyt meillä useamman yön ajan, emme voi taata paikkaa pysäköintihallissa, jos lähdet päivisin liikkeelle. Jos pysäköintihalli on täynnä, hotellin lähistöltä löytyy useita kunnallisia pysäköintipaikkoja.

Kuntosali

Kuntosalimme on varustettu upeilla kuntoilulaitteilla, jotka sopivat niin kunto- kuin voimaharjoitteluunkin. Täältä löytyy esimerkiksi juoksumattoja, vapaita painoja sekä monitoimilaitteita. Kuntosalillamme treenaat hotellivieraanamme maksutta. Jos haluat mieluummin treenata ulkona, löytyy hotellin läheisyydestä monia hyviä juoksureittejä. Jos mielesi tekee taas tehdä pidempi kävelylenkki, voit lainata meiltä tarkoitukseen sopivat kävelysauvat.

Pesulapalvelu

Pesulapalvelumme on käytössäsi arkipäivisin. Ennen klo 09.00 vastaanotetut pyykit saat pestyinä takaisin samana päivänä klo 15.00. Ota yhteyttä vastaanottoon, jos haluat tietää lisää.

Lemmikkiystävällinen hotelli

Ota paras ystäväsi matkalle! Lemmikit ovat tervetulleita meille Quality Hotel Ekoxen -hotelliin 250 SEK lisämaksua vastaan – per vierailu. Muistathan mainita lemmikistäsi jo varauksen yhteydessä, niin voimme huolehtia teistä parhaalla mahdollisella tavalla.

 • Express Check-outin avulla kirjaudut nopeasti ulos Quality Hotelleista

Express Check-out

Hyödynnä vuorokauden kaikki minuutit! Jos ilmoitat haluavasi Express Check-outin sisäänkirjautumisen yhteydessä, voit yksinkertaisesti jättää avaimesi meidän Express Check-out -laatikkoomme, kun lähdet hotellilta.

Lounge 24

Jos mielesi tekee jotain hyvää päivän aikana, illalla tai yöllä, löydät meiltä suuren valikoiman snackseja, kevyempiä ruoka-annoksia, juotavaa sekä muita tarpeellisia tarvikkeita ja tavaroita aulassamme sijaitsevasta Lounge 24:sta. Lounge 24:n ansiosta voit olla sekä aamuvirkku että yökukkuja. Olet tervetullut luoksemme – milloin tahansa!

Wi-Fi

Jokaisessa hotellihuoneessa ja yhteisissä tiloissa on maksuton, langaton internet-yhteys. Valitse verkko "QualityGuest" ja sitten oletkin jo verkossa. Helpompaa siitä tuskin voi tulla!

Muut palvelut

 • Hissi
 • Sisäpysäköinti
 • Taulu-TV
 • Herätyspalvelu
 • Kongressikeskus
 • Kopiokone
 • Huonepalvelu
 • Ravintola
 • Kylpyamme tietyissä huoneissa
 • Kokoushuoneita
 • Baari

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.413.004 26
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.